Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 114

Wątek: Uwaga na zakupy torby czy plecaka Lowepor

Coś już napisał Awatar babatunde
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Albo go po prostu mylą z kimś innym co miał taki sam/bardzo podobny problem.
    Vitez, to przeciez ja pisze od poczatku tylko i wyłącznie o telefonach!
    Zobaczymy w przyszłym tygodniu, może ten post na CB pomoże mnie załatwić sprawę, a może są także inni którzy mieli problem z tą firmą!
    Ja jeszcze raz zadzwonie do dystrybutora, ale nie wiem co mam mysleć o tym, że inne produkty można wymienic - nie naprawić (bo serwisu nie ma żaden dystrybutor na świecie) np. torbę kupioną w firmie piksel dwa lata temu wymieniłem bez żadnego problemu - nikt nie wysyłał mnie do dystrybutora tyko facet powiedział telefonicznie proszę przywieźć torbę i w ciągu dwóch tygodni panu wymienię - po tygodniu pan zadzwonił i miałem nową torbę!
    Fakty, które przytoczyłem - sprawdzone, sugerują że firma I podaje nieprawdę, uporczywe wmawianie mi maila etc!
    BbT

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez babatunde Zobacz posta
    Vitez, to przeciez ja pisze od poczatku tylko i wyłącznie o telefonach!
    No OK ale może Cię z kimś pomylił i pisze o emailu. Po prostu różne fazy na ten sam temat. Zauważ że nie jesteś jedynym kupującym ten plecak, a osoba z podobnym problemem mogła im emaila wysłać i mogli Cię pomylić przy dość dużym zapewne obrobice telefonów/emaili itd.

Pytanie pozostaje - czy Impra w końcu odczepi się od tego nieszczęsnego emaila "Drogą mailową poszkodowany poskarżył się na złe potraktowanie go gdyż odesłaliśmy go do dystrybutora. Jeszcze raz powtarzam że odpowiedź mailowa była natychmiastowa a od tego momentu mineło około 2 miesiące." bo to zupełnie nie ten przypadek...

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Dzowniłem do firmy IMPRA kilka razy, kupowałem u nich plecak koledze gdyż mają sklep kilak kroków od politechniki. Zawsze było bardzo miło. Myślę ze porostu kolega babatunde wyskoczył dosłownie z mordą i tak też został potraktowany. Świadczy to też że obrazu wbija na forum.

Myśle że pokora zawsze załatwi sprawę. Zamiast dalej kłócić się lepiej weź chłopie zadzwoń do nich we wtorek rano i będziesz miał plecaczek nowy z pocałowaniem w rękę.

PS możecie sprawdzić moje IP

Początki nałogu Awatar pawel-foto
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dj_zibi Zobacz posta
    Dzowniłem do firmy IMPRA kilka razy, kupowałem u nich plecak koledze gdyż mają sklep kilak kroków od politechniki. Zawsze było bardzo miło. Myślę ze porostu kolega babatunde wyskoczył dosłownie z mordą i tak też został potraktowany. Świadczy to też że obrazu wbija na forum.

Myśle że pokora zawsze załatwi sprawę. Zamiast dalej kłócić się lepiej weź chłopie zadzwoń do nich we wtorek rano i będziesz miał plecaczek nowy z pocałowaniem w rękę.

Co do pokory kolego, to trzeba raczej oczekiwać od właściciela firmy. W handlu jest zasada, że to Klient ma rację (choćby był niegrzeczny).Tym bardziej, że ma naprawdę rację-napisali o gwarancji to niech się tego trzymają. Teraz ruch powinnien należeć do włąsiciela IMPRY a tego jakoś nie widać.Zamiast napisać do autora wątku na PW o załtwieniu sprawy to się wymądrza w kilku osobach i wszystkich oskarża o kontakty z konkurencją.
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawel-foto Zobacz posta
    Co do pokory kolego, to trzeba raczej oczekiwać od właściciela firmy. W handlu jest zasada, że to Klient ma rację (choćby był niegrzeczny).
    Oj nie masz chłopie racji nie masz. Załatw coś z mordą na Żytniej:] Porzykładów są tysiące:]

Koniec OFF...

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Oj nie masz chłopie racji nie masz. Załatw coś z mordą na Żytniej:] Porzykładów są tysiące:]

Koniec OFF...
    Wszystko można załatwić. Tylko trzeba wiedzieć jak to wyegzekwować.A życie mnie nauczyło jak walczyć o swoje.
    1DIII, 6D, 450D; G10. S 8/3,5(F); S 14/2,8; C15/2,8(F); C 16-35/2,8 II; C 24-70/2,8; 28-105/3,5-4,5; C 50/1,4; C 135/2,0; C 70-200/2,8 IS; C 70-200/4; C Ex.1,4x II; C Ex.2x II, 580Ex II; 430Ex.... Studio w Kielcach (7xELFO)-możliwość wynajęcia ... SPRZEDAM:C 24-70/2,8, C 20/2,8....KUPIĘ obudowę podwodną do G10 (WP-DC28)

Coś już napisał Awatar babatunde
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

Wyobraź sobie obrońco że rodzice wychowili mnie dobrze, raczej jak to stwierdziłes "mordy nie używam". Ciekawe że obrońcy Impry nie zauważają także innych faktów, jak kłamstwa!
    Ale coż pięciu właścicieli pięc IP a właściciele też mają rodziny.
    Jakbym został załatwiony w sposób poprawny, to nie pisałbym na CB, ale mam porównanie z innymi sprzedawcami, także sprzedającymi na Allegro.
    I raczej problemów nie miałem. Tu spadaj bo nie mamy czasu i dzwon do dystrybutora bo to ich psi obowiązek...
    Jak sie okazuje nie za bardzo, bo jeśli jak dowiedziałem się z Lowepro USA jest jakas terytorialność, to znaczy że coś jest nie tak.
    BbT

Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez babatunde Zobacz posta
    Wyobraź sobie obrońco że rodzice wychowili mnie dobrze, raczej jak to stwierdziłes "mordy nie używam". Ciekawe że obrońcy Impry nie zauważają także innych faktów, jak kłamstwa!
    Ale coż pięciu właścicieli pięc IP a właściciele też mają rodziny.
    Jakbym został załatwiony w sposób poprawny, to nie pisałbym na CB, ale mam porównanie z innymi sprzedawcami, także sprzedającymi na Allegro.
    I raczej problemów nie miałem. Tu spadaj bo nie mamy czasu i dzwon do dystrybutora bo to ich psi obowiązek...
    Jak sie okazuje nie za bardzo, bo jeśli jak dowiedziałem się z Lowepro USA jest jakas terytorialność, to znaczy że coś jest nie tak.
    Nie denerwuj się tak. Nie każdy od razu musi być z rodziny pracownika IMPRY. Kolega ma dobre dośiadczenia z tą firmą i to napisał. Tam też pracują tylko ludzie a ludzie są różni. A wszyscy muszą tak postępować jak im szef każe. A szef się sam ukarał. Tu watek przeczyta kilkaset osób, z linków z innych portali też zajrzy kilkaset osób(można powiesić link na NASZEJ KLASIE) i ma kilkaset potencjalnych Klientów mniej.
    A Ty pisz oficjalną reklamację do sklepu. Nie dzwoń-napisz. Muszą ją rozpatrzeć-i to już sobie tu załatwiłeś. Ale jakby dalej się boczyli to z ich odpowiedzią kierunek Federacja Konsumentów i już. Zazwyczaj ta instytucja działa sprawnie-choć ją też trzeba czasami przycisnąć.

impra
    Guest

Domyślnie

Witam.
    Przepraszam Pana za takie potraktowanie reklamacji. We wtorek sprawa będzie załatwiona. NIe wiem jak to się stało że sprawa ta tak długo się wlokła.

Jednocześnie oświadczem że wszelki towar oferowany w naszym sklepie pochodzi z legalnych źródeł zarówno z rynku polskiego jak i europejskiego. Nie jest trefny ani wybrakowany. To że nie kupujemy od polskiego dystrybutora nie oznacza że towar jest gorszy.
    Brak naszej firmy na stronie fsystemu nie jest wyznacznikiem tego, że mamy gorszy towar. 99% sklepów oferujących sprzęt Lowepro nie znajduje się na ich liście. Są tam tylko duzi odbiorcy Fsystemu.
    Za naszą wiarygodnościa świadczy zaufanie wielu innych dystrybutorów sprzętu foto. Jesteśmy na zaufanych listach produktów Metz, Velbon ( dystrybutor Foto-Technika ), Hoya, Tamrac, Tokina itp ( dystrybutor Migomex ) i wielu innych.
    Proszę o kontakt we wtorek ( z centralą we Wrocławiu) Postaramy się załatwić sprawę tak aby klient był w pełni usatysfakcjinowany. Szczegóły załatwimy prywatnie.
    Pozdrawiam.

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

no kurde...ze mnie się nic nie popsuło...
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów