Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 114

Wątek: Ernest_DLRS - opinie o sprzedawcy

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez an_zak Zobacz posta
    Polecam www.wrózka.pl, zawsze skuteczniejsze niż stosowanie pytań retorycznych.
    To pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi więc ciężko zakwalifikować je jako "retoryczne". Chyba, że wg innej definicji ma wywołać szerszą polemikę na temat np tego, dlaczego się nie odzywa od miesiąca... może coś mu się stało? może warto to sprawdzić zanim go tu ukamienują? ja takiej jednoznacznej odpowiedzi nie otrzymałem stąd moje wątpliwości a Twoje sarkazmy to już kompletnie niczego do tematu nie wnoszą...

Dolewanie przez Ciebie oliwy do ognia nie wydaje mi się być najfortunniejszym pomysłem. Obawiam się, że i bez tego nasi forumowi koledzy mają dość zmartwień.
    równie dobrze możnaby nazwać "dolewaniem oliwy" większość dywagacji w tym wątku bo póki co nie widziałem tu żadnego konkretu.
    poza tym jak już ochłoniesz pomyśl, czy może i ja nie zamówiłem czegoś u Ernesta i też się denerwuję...?

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    To pytanie nie ma jednoznacznej odpowiedzi więc ciężko zakwalifikować je jako "retoryczne". Chyba, że wg innej definicji ma wywołać szerszą polemikę na temat np tego, dlaczego się nie odzywa od miesiąca... może coś mu się stało? może warto to sprawdzić zanim go tu ukamienują? ja takiej jednoznacznej odpowiedzi nie otrzymałem stąd moje wątpliwości a Twoje sarkazmy to już kompletnie niczego do tematu nie wnoszą...
    ...
    Moim zdaniem, skoro jest tyle osób, które wpłaciły pieniądze Ernestowi, a on się nie odzywa od jakiegoś*czasu, to nie macie się nad czym zastanawiać. Im szybciej ustalicie powody takiej sytuacji, tym lepiej dla Was.
    A niestety, nie ustalicie tego ograniczając się do pisania w tym wątku. Ktoś z Was, a może nawet kilka osób powinno pofatygować się pod wskazany adres i sprawdzić, o co biega. W końcu to jest kilkadziesiąt tysięcy pln...

Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar popi
    Miasto
    Poland

Domyślnie

ja jak na te chwile polecam Pana Bogdan Kozaczuk (na allegro KEMEK) zamawiam u niego wlasnie 17-40 f4 L z 7 letnia gwara MACK. 1999zlotych i jak poza allegro to za pobraniem. I czas dostawy 7 dni mimo ze sprzet sprowadzany z USA
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
    Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popi Zobacz posta
    ja jak na te chwile polecam Pana Bogdan Kozaczuk....
    Po pierwsze to Bogdana Kozaczuka, bo zarówno imię Bogdan jak i nazwisko Kozaczuk odmieniają się w języku polskim, a po drugie i najważniejsze to co to ma wspólnego z Ernestem i problemami jakie ma z nim kilku użytkowników forum ?
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Po pierwsze to Bogdana Kozaczuka, bo zarówno imię Bogdan jak i nazwisko Kozaczuk odmieniają się w języku polskim, a po drugie i najważniejsze to co to ma wspólnego z Ernestem i problemami jakie ma z nim kilku użytkowników forum ?
    powiązanie między tymi dwoma panami jest taka, że obaj sprowadzają sprzęt z usa. chociaż dla tego pierwszego ( ernesta ) trzeba użyć tego czasownika z cudzysłowiu - "sprowadza".

poza tym pewnie nic więcej. chyba, że łączy ich jeszcze ta sama miejscowość i znak zodiaku np. ;]

a tak poważnie to może coś mu się stało, może komuś obiecał sprzęt i nie dostał w wyznaczonym terminie. kupujący się zbulwersował i doszło do rękoczynów :F
    :}

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez root Zobacz posta
    ..... a tak poważnie to może coś mu się stało, może komuś obiecał sprzęt i nie dostał w wyznaczonym terminie. kupujący się zbulwersował i doszło do rękoczynów :F
    Jeszcze około połowy miesiąca serwował poddenerwowanym zamawiającym ściemy o strajku poczty, więc to raczej nie zdarzenie losowe spowodowało milczenie Ernesta.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie

naprawdę wam-poszkodowanym współczuje, miejmy nadzieje że w najlepszym przypadku odzyskacie pieniądze

choć 2 klientów osobiście straciłem na rzecz niejakiego ernesta,
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomygun Zobacz posta
    naprawdę wam-poszkodowanym współczuje, miejmy nadzieje że w najlepszym przypadku odzyskacie pieniądze

choć 2 klientów osobiście straciłem na rzecz niejakiego ernesta,
    Witam Wszystkich zainteresowanych tym wątkiem.

Dziś sytuacja uległa lekkiej zmianie po wkroczeniu do akcji przez Aliss (szacun!!!)

Ernest odezwał się i postanowił wyjaśnić nam (czyli tym, którzy powierzyli mu swoją kasę) co się dzieje.

Jak sprawa znajdzie swój finał - na pewno napiszemy w tym wątku.

Dlatego do czasu zakończenia mam prośbę o wstrzemięźliwość słowną i nie nakręcanie atmosfery.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
    tomisiek

Początki nałogu
    Miasto
    Wars i Sawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomisiek Zobacz posta
    Witam Wszystkich zainteresowanych tym wątkiem.

Dziś sytuacja uległa lekkiej zmianie po wkroczeniu do akcji przez Aliss (szacun!!!)

Ernest odezwał się i postanowił wyjaśnić nam (czyli tym, którzy powierzyli mu swoją kasę) co się dzieje.

Jak sprawa znajdzie swój finał - na pewno napiszemy w tym wątku.

Dlatego do czasu zakończenia mam prośbę o wstrzemięźliwość słowną i nie nakręcanie atmosfery.

Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru
    tomisiek

Nie liczył bym na to ... na słowo "odezwał się" wstąpiła nadzieja w szeregi zrobionych w jajo ... a to tylko zasłona dymna. Wspomnicie moje słowa.

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Taa

http://www.allegro.pl/show_user.php?...puj_u_kruszynk
    http://www.allegro.pl/show_user.php?search=czaba2
    http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=609430

Jak sie nazywal ten najslynniejszy co wyludzil kase za okolo 200 aparatow i obiektywow? Tez wesole komentarze mial

Strona 9 z 12 PierwszyPierwszy ... 7891011 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów