To ja może też wyrażę swój zachwyt nad serią FastPack... od wczoraj jestem posiadaczem 250tki i w sumie nie spodziewałem się tak solidnego plecaka... mam poczucie, ze spokojnie moge do niego zapakować cały swój sprzęt (bez strachu, że się poobija)... po lekkiej kustomizacji wnętrza (przepięcie paru przegródek) zmieściłem spokojnie 40D z gripem i podpiętą sigmą 24-70, 70-200 2.8L IS, 50 1.4, 85 1.8, 430EX i to wszystko do dolnej "sprzętowej" komory i do tego jeszcze jedną przegródkę mam wolną...! w górnej komorze sporo miejsca na dodatkowe manele, jest nawet kieszeń w którą spokojnie włazi mi kurtka przeciwdeszczowa i jeszcze kanapki od mamy na drogę wejdą do tego wszystkiego... szkoda tylko, że nie ma jakiejś "uprzeży" żeby zamontować statyw... ale z torbą i statywem biegałem po dolinie chochołowskiej, to jestem pewien, że z plecakiem będzie mi wygodniej... teraz jak się w to zapakuje to spokojnie moge o sobie powiedzieć: "kupa sprzętu - brak talentu"polecam ten plecak!
P.S.: wchodzi też 40D z przypiętym 70-200 (w moim przypadku trzeba tylko przepiąć jedną przegródkę)...