Jak pisałem, mieści się "na styk".
Na 50mm zabrakło miejsca, więc nosiłem go w górnej kieszeni.
Jak pisałem, mieści się "na styk".
Na 50mm zabrakło miejsca, więc nosiłem go w górnej kieszeni.
Biegam, bo lubię
Mam już mojego 250 i jestem zachwycony!!!BEZ PROBLEMU pakuje się tam z:
- 400D + 17-55 2.8 z odwróconą osłoną (środek)
- 85 1.8 z osłoną nałożoną normalnie (z prawej)
- 55-250 IS z odwróconą osłoną (z prawej)
- grucha rocket air z lewej ;-)
Dodatkowo w środku mam jeszcze jeden wolny slot na 17-55 z osłoną, jakbym chciał zapakować body z nałożonym innym szkłem.
Inne wrażenia: dostęp z ramienia niesamowicie wygodny, szczerze mówiąc szybszy i wygodniejszy niż wyciąganie sprzętu z mojej dotychczasowej torby (Lowepro Rezo). Górna komora w sam raz na bluzę/kurtkę + parę gadżetów. Jedyna wada to brak mocowania statywu (pokrowiec p-deszcz. sobie dokupię), ale poza tym pełen miód. Szczerze polecam!!!
Body, stałki, zoomik
No ja też wczoraj odebrałem swojego Fastpack'a 200i Musze powiedzieć,że...jak dla mnie laika,jest po prstu super.Co istotne jest bardzo wygodny,chodzilem z nim ponad 6h non-stop.Co do pakowności to 200 pomiesci 40D z podpiętym 70-200 f/4 L. I z dwa inne obiektywy. Co prawda dostęp do sprzętu jest może mniej wygodny niż w Slingshot'ie ale za to jest IMO bardziej zabezpieczony.Przydatna jest klapka z zatrzaskami która uniemożliwia dostanie sie do zamków
![]()
Także ja mogę go polecić jako dobry i dobrze wykonany produkt
Pozdrawiam
To ja może też wyrażę swój zachwyt nad serią FastPack... od wczoraj jestem posiadaczem 250tki i w sumie nie spodziewałem się tak solidnego plecaka... mam poczucie, ze spokojnie moge do niego zapakować cały swój sprzęt (bez strachu, że się poobija)... po lekkiej kustomizacji wnętrza (przepięcie paru przegródek) zmieściłem spokojnie 40D z gripem i podpiętą sigmą 24-70, 70-200 2.8L IS, 50 1.4, 85 1.8, 430EX i to wszystko do dolnej "sprzętowej" komory i do tego jeszcze jedną przegródkę mam wolną...! w górnej komorze sporo miejsca na dodatkowe manele, jest nawet kieszeń w którą spokojnie włazi mi kurtka przeciwdeszczowa i jeszcze kanapki od mamy na drogę wejdą do tego wszystkiego... szkoda tylko, że nie ma jakiejś "uprzeży" żeby zamontować statyw... ale z torbą i statywem biegałem po dolinie chochołowskiej, to jestem pewien, że z plecakiem będzie mi wygodniej... teraz jak się w to zapakuje to spokojnie moge o sobie powiedzieć: "kupa sprzętu - brak talentu"polecam ten plecak!
P.S.: wchodzi też 40D z przypiętym 70-200 (w moim przypadku trzeba tylko przepiąć jedną przegródkę)...
Ostatnio edytowane przez pzkrolik ; 04-04-2008 o 12:46
HeHe to po co taki duży plecak? Wcale tego nie krytukuję,że ktoś taki posiada? Tylko zastanawia mnie w takim razie dlaczego decydować się na zakup plecaka - ktorego się nie wykorzysta w 70 %. No ale to decyzja każdego indywidualnie.
Ja szukałem plecaczka aby pomieścił mi 40D z podpietym tele + jakies dwa obiektywy.Takie minimum ale optymalnie - aby za ciężko nie było. I uważam,że model FASTPACK 200 doskonale się do tego nadaje.A co ważne to te dwie szelki - strasznie wygodne;p. Fakt,że przydałby się w komplecie pokrowiec przeciw - deszczowy. No ale nie można mieć wszystkiego. Pokrowiec można dokupić
Pozdrawiam