Pokaż wyniki od 71 do 78 z 78

Wątek: Przesiadka z 400d na 40d

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Jak rowniez jako zrodlo sygnalu wideo, zarowno analogowego do gniazda jak i cyfrowego po USB do PC. Przy powiekszeniu i dlugim szkle aparat staje sie kamera szpiegowska
    40d ze szklem 500mm i powiekszeniem na LV jest tak wrazliwy na najmniejszy ruch, ze w zasadzie nie da sie w takiej kombinacji poprawnie wyostrzyc ;-) .. najmniejsze dotkniecie obiektywu powoduje drgania..

jak ktos chce to moge po pracy nagrac ktrotki film komorka ;-)

statyw to sherpa 600r - nie wiem o ile lepiej by bylo w przypadku jakiegos manfrotto :-)

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Widzę, że kupiliście 40D i musicie to sobie teraz jakoś racjonalizować Nawet nieźle Wam to idzie pewnie nie każdemu się przyda LV z AF, ale LV bez AF, to juz kompletna bzdura. Miło było za to płacić?
    ja tam sobie nic nie racjonalizuje bo kupowalem go swiadomie :-) .. i to nie dla LV tylko kilku innych rzeczy :-) .. tym bardziej jest mi obojetny LV z ustawianiem ostrosci jak w kompacie ;-) .. co do placenia to zawsze wychodzilem z zalozenia ze kasa jest po to by z niej korzystac - wierz mi ze nie zastanawialem sie czy targowac sie ze sprzedawca "bo mi LV nie jest potrzebny" ;-)

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Tylko nie traktujcie moich wywodów ze smiertelną powagą, bo się jeszcze jakaś awantura zrobi
    nawet mi to do glowy nie przyszlo ;-)
    Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 09-05-2008 o 14:31

Uprawnienia umieszczania postów