Iso 400 czas naś: 1/125 sec, przy obiektywie canon 50mm f/1.8
Ad 2. Mam problem gdyz nie mam takiej opcji jak Flash Firing wiec nie moge jej nastawic a tym bardziej podac na co jest nastwiona - przepraszam , ale jestem napawde poczatkujaca....do tej pory bawilam sie tylko analogami to moj pierwszy sprzet cyfrowy ....
To samo co na manualu
Nie chce być złym prorokiem ale ja tak mialem w 20d... testowalem wiele lamp okazalo sie ze popsuta jest stopka...Niestety dobrze ze body na gwarancji to zrobili. Sprobuj z inna lampa...
Pozdro
Obawiam się, że możliwości pomocy zdalnej są ograniczone. Warto podawać skąd się jest. Zwykle ułatwia pomoc. Wystarczy wpisac miasto w Panelu Użyszkodnika.
Sprawdź styki - możliwe, że nieoryginalna lampa nie kontaktuje.
Janusz,
Old enough to know better - but I do it anyway.
Dobra , dziekuje za pomoc ...naprawde ja poprostu sprobuje u kolegi on ma 350D jak u niego bedzie dzialac to bede walczyc dalej, sprobuje tez zrobic cos z ta stopka(dzieki iktorn92) ...sprawdzałam Flash Firing" - ustawione poprawnie dziekuje jeszcze raz i to przedewszystkim za cierpliwosc, pozdrawiam
Ja mam trochę podobny problem. Posiadam lampę Tumax DSL880 jest dedykowana pod canona i pracuje w trybie ETTL. Posiadam Canona 40d. Nie wiem dlaczego ale lampa kompletnie nie współpracuje z body. Błysk daje ale zawsze maksymalny, nic nie daje korekta błysku itd. Raczej na max błysku nie da się robić wiele zdjęć.... I tu moje pytanie czy jest jakaś możliwość skorygowania tego błędu ?
styki styki styki, przeczyscic, mi sie to zdarzylo nawet z 580tka..dwa razy
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User