TUTAJ możesz zobaczyć sobie Fastpacka 200 zapakowanego 40D, 70-200 2.8 IS, 17-55 2.8 IS oraz 100 makro.Zamieszczone przez pzkrolik
Jakieś bliższe szczegóły (konkretny model)? Pewnie będe szukał takiego do Fastpacka 250.Zamieszczone przez Kubak82
Body, stałki, zoomik
Niom to teraz wiem na 100 %,że do 200 wejdzie 40D z podpiętym tele.I takie własnie plecaczka szukałem.Minimalnie mały ale optymalnie duży aby zabrać body+tele i jeszcze coś drobnegoTUTAJ możesz zobaczyć sobie Fastpacka 200 zapakowanego 40D, 70-200 2.8 IS, 17-55 2.8 IS oraz 100 makro.. Jutro jadę na zakupy
![]()
Nie taki mały. Oglądałem go dziś w MediaMarkt i na fotkach wydawał sie mniejszy. Jak na moje oko to różnica między 100 a 200 zbyt wielka bo 100 to faktycznie na kompakt a to juz kawał plecaka. Ale i tak wydaje się lepszym rozwiązaniem niż slingshot bo raz ze ma 2 szelki a dwa ze do górnej kieszeni mozna spakować sporo gadżetów.
30D, C10-22, T17-50, C70-200, cokiny i inne fastpacki
DokładnieWczoraj go nabyłem i jestem bardzo zadowolony.Nie tak jak plecy bolą mnie stopy haha od chodzenia;/ człowiek nie przyzwyczajony bo zima była-niom ale idzie sezon letni i bedzie dużo spacerków. A plecaczek bardzo wygodny. Już pisałem o tym w innym poście, no i pojemny
Aż się chce teraz chodzić.
Ps. Do górnej komory spakowałem inny plecak (zwinąłem w kulke i wszedł) wiec faktycznie jest w 200 troszke miejsca![]()
Czytam i czytam i chyba Fastpack bedzie najlepszym rozwiązaniem. Starsznie namęczyłem się ostatnio ze zwykłym plecakiem foto z odpinaną dolną częscią w której mieści się body(nawet z tele) ale drugiego szkła czy lampy już nie ma gdzie włożyć...
Jakieś jeszcze doświadczenia z modelem 200?
Ja najczęściej noszę 30D + 24-70L z osłoną. Zmieści się razem z nią?
2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania
Wydaje mi się, że z moich porównań jak się interesowałem FastPackami to nawet do wersji najmniejszej ten zestaw by się zmieścił. Najlepiej jednak byłoby wziąć go w ręce i przymierzyć - może wyniknąć jakiś niuans o którym wcześniej nie pomyślałeś.
Ja osobiście codziennie korzystam z 350 (ten największy model) i jestem pozytywnie zaskoczony wygodą noszenia tego plecaka. Może po prostu on dobrze pasuje do mnie, ale faktycznie, noszenie 40stki oraz 2-3 obiektywów z lampą to pestka...![]()
Polecam Lowepro Flipside. Mam wersje 300 i miesci sie w niej 400d zgripem i podpietym 70-200, T 28-75, C 20-22, C 50 i lampa. Dodatkowo plecak ma mocowanie na statyw. Ogolnie plecak bardzo wygodny - i np w przeciwienstwie do FastPacka ma 2 romiaczek co super sprawdza sie np. w gorach lub na wycieczkach rowerowych. Dodatkowy plus tego pleacaka - dostep do wnetrza jest od strony plecow - minimalizuje prawdopodobienstwo kradziezy sprzetu.
czarny aparat z białym obiektywem ...