Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Wyzwalacze radiowe skyport

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myu.fokeshi Zobacz posta
    mam nadzieje, ze ktos jeszcze tu zaglada mam juz dosc chinszczyzny ! w weekend mialem sesje w pelnym sloncu i niestety wiecej wkur**** niz zabawy. chinolki bezpiecznie dzialaja ale max do 1/160 s. pozniej juz praktycznie nie ma szans.
    Ja na takie okazje jeszcze z czasow analogow mam szary filtr 3EV i juz z 1/1000 robi ci sie 1/125.

Coś już napisał Awatar myu.fokeshi

Domyślnie

a to ciekawe, nie wpadlbym na taki pomysl nie tracisz na jakosci zdjec takim zabiegiem?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Tylko że teraz kup dajmy na to do 3 szkieł 3 porządne filtry i się koszta robią , nie mówiać o AF np i jego działaniu z takim filtrem. To dość pobieżne rozwiązanie ale też się używa.

Mam pixele chinole , działają bdb z lampkami
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    Tylko że teraz kup dajmy na to do 3 szkieł 3 porządne filtry i się koszta robią
    Zalezy jakie szkla. Stalki seryjne Canona maja jeden rozmiar. Np. ja najczesciej mam 28/1.8 50/1.4 100/2 - maja 58mm.
    Z roznicy w jakosci juz sie wyleczylem jakis czas temu :-) gdzies jest ale jej nie widac.
    Poza tym polar to juz 1,5EV, chyba kazdy szanujacy sie fotograf nie ma szkla bez polara, no oprocz takich gdzie nie ma jak podczepic.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów