Nie za bardzo rozumiem pytanie.![]()
Ten monitor w Sony odchyla się tylko w górę lub ku dołowi czyli nie do końca spełnia swoje zadanie. Aparat posiada drugą matrycę i obraz pochodzi z matówki stąd ta prędkość zdjęć i AF w A 300 wynosi przy LV 2 klatki na sek. W aparacie jest jeszcze nowa funkcja cyfrowy konwerter x 1,4 i x2. Ale nie ma podglądu głębi ostrości.
Z tym LV w Sony - fajnie to rozwiązali. Podoba mi się.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Pewnie kiedyś zrobią, w końcu nowe modele będą musiały mieć jakieś "przełomowe zmiany" żeby gawiedź wymieniła swoje dobre aparaciki na jeszcze lepsze
Na tym etapie rynku (chodzi mi o segment amatorski) i tak Sony jest z przodu: ma antishake, LV z użytkowym Afem, odchylany ekranik, zuum cyfrowy, no i napis ile ma Mpix ;>
Cena zbliżona do konkurencji i w dodatku do wyboru 3 puszki.
Biorąc pod uwagę, że hybrydy schodzą z rynku, to zostaną już tylko kompakciki i lustrzanki. A z kompakta w tej chwili najłatwiej przesiąść się na Sony (patrz argumentacja wyżej).
Tak to widzę.
pozdro
analog + cyfra + szkiełka 20-210 mm
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Których pewnie nigdy sobie nie kupią - tak to widzę![]()
Ale rzeczywiście pominąłem w mojej wizji czynnik decydujący, czyli wizerunek marki 8)
Zobaczymy za rok lub dwa, która wizja była bliższa prawdy (sprawdzimy wyniki sprzedaży w entry level), w każdym bądź razie trzeciego scenariusza nie widzę.
pzdr
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Przepraszam, wrzuciłem je do jednego worka (kompakty i hybrydy).
no to "profi" Fuji s5 powinien sprzedawać sie jak świeże bułeczki![]()
Ostatnio edytowane przez Bieda ; 20-03-2008 o 14:53 Powód: Automerged Doublepost
analog + cyfra + szkiełka 20-210 mm