Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1343

Wątek: Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar fotocoto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    A może Twoja pozytywna ocena obiektywu wynika z puszki 5dmkII ?
    Kiedy kupowałem 50/1.4 miałem jeszcze starą 5D i EOS 40D. Obie puszki nie miały problemu z tym szkłem.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    A tak na marginesie sobie myślę, czytając ten wątek, nie znamy skali problemu. Jak ktoś ma ma jkiś problem, przeboje to wypłakuje się na forum, robi się szum i niewiadomo co. Jak ktoś ma dobre szkło to się nawet nie odzywa bo by go zjedli. Trudno więc mówić o tym, że te obiektywy są spaprane jeżeli opieramy się tylko na narzekaniach, nie znamy rzeczywistej skali problemu no i nie znamy mechanizmu dlaczego ew. mogą być wadliwe. Zauważam jednak, że skoro dystrybutor czy sklep sprzedaje te obiektywy to widac opłaca mu się i nie ma problemu ze zwrotami bo jeśli ja bym miał taką dużą ilość niezadowolnych klientów wycofał bym produkt z rynku - po co mam mieć problem. Więc moim zdaniem burza w szklance wody.
    Ostatnio edytowane przez fotocoto ; 10-02-2009 o 20:53 Powód: Automerged Doublepost
    -^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^-^
    5D MK II, 70-200/2.8 IS USM, EF 24-70, 12-24 Sigma, 50/1.4, 580 + 430 EX i pocketwizzard Sigma i kilka drobiazgów

Uprawnienia umieszczania postów