Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1343

Wątek: Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM

Widok wątkowy

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    Nie chcę być niemiły, ale delikatnie mówiąc - pierniczysz.
    :-(
    Nie chce być niemiły ale bijesz pianę nie na temat, i sprawdź swoje buty zanim ocenisz czyjeś, dziękuje niemniej jednak za Twoją opinię, nie ocenię Cię po tonie Twojej wypowiedzi gdyż zapewne moja subiektywna ocena była by dla Ciebie kłopotliwa. Sugeruję skończyć rozgrywki personalne, przepraszam Nowoarta i innych co poczuli się urażeni, skupmy się na rzeczach istotnych, odłóżmy na bok nerwy. Do końca tygodnia wykonam testy aby każdy sobie zobaczył i ocenił. Oczywiście niezależnie zapraszam do testowania osobiście.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    No jak to co. Jak nie kupiłeś z oficjalnej polskiej dystrybucji, to nie masz prawa narzekać na AF, korpus, BF, FF, czy inne dwu/trzyliterowe skróty
    Ale ja nic takiego nie napisałem :-) Choć warto pamiętać, że DE to ogromny rynek, dużo większy niż polski a co za tym idzie, okazyjne zakupy czasem skutkują towarem niepełnowartościowym niestety. Trochę już tego widziałem. Nie sądzę, że w tym przypadku.
    Ostatnio edytowane przez foto-net ; 06-08-2008 o 22:54 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów