Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1343

Wątek: Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM

Mieszany widok

Bywalec Awatar justanimage
    Miasto
    Radom City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    A co to ma wspólnego z problemem AF w tym obiektywie?
    Nie wiem. Ale skoro mają specjalistyczny sprzęt do regulacji elektroniki obiektywu, to może da sie naprawić te problemy?
    Czy ktos w ogóle próbował kalibracji w serwisie?

pozdr
    600D + Tokina 19-35 + T28-75 + C50 1.4 + C70-210

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez justanimage Zobacz posta
    Nie wiem. Ale skoro mają specjalistyczny sprzęt do regulacji elektroniki obiektywu, to może da sie naprawić te problemy?
    Czy ktos w ogóle próbował kalibracji w serwisie?

pozdr
    Tylko tu na chlopski rozum nic to nie da, to jest stalka i albo masz BF/FF albo nie na jednej ogniskowej, a problem z tym szklem jest taki, ze do 5m mozesz miec ok, powyzej ff/bf i jesli przestawia Ci to powyzej 5m, bedziesz mial problem z ponizej... to jest jedna sprawa, a druga to loteria z trafianiem AF-a w tej sigmie.
    Aparat mam i ja

Bywalec Awatar justanimage
    Miasto
    Radom City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BelYaal Zobacz posta
    Tylko tu na chlopski rozum nic to nie da, to jest stalka i albo masz BF/FF albo nie na jednej ogniskowej, a problem z tym szklem jest taki, ze do 5m mozesz miec ok, powyzej ff/bf i jesli przestawia Ci to powyzej 5m, bedziesz mial problem z ponizej... to jest jedna sprawa, a druga to loteria z trafianiem AF-a w tej sigmie.
    OK, rozumiem, ale czy ktos sie dowiadywał u źródła czy rzeczywiscie nie da sie tego naprawić?
    Może trzeba szczegółowo opisać wszystkie problemy i zapytac sie ich czy dadzą rade to naprawić?

W końcu jak mawiał Kennedy, "wszystkie problemy zostały stworzone przez ludzi i mogą być przez ludzi rozwiązane"
    600D + Tokina 19-35 + T28-75 + C50 1.4 + C70-210

Uprawnienia umieszczania postów