Cytat Zamieszczone przez marekk_ok Zobacz posta
Nie jestem tutaj z zadna ze stron w jakikolwiek sposob zwiazany - tylko "czytelnik" poszukujacy informacji tutaj o rzeczonej Sigmie.
foto-net - czy nie uwazasz ze przesadzasz? Nowart przetestowal kilka szkiel i podal swoje wyniki - moze trafil na wadliwe egzemplarze? (choc az 6 sztuk?). Nowart w innym watku jest ceniony jako rzetelny dobry sprzedawca wiec wiarygodnosc sobie wyrobil tutaj - i nie rozumiem gdzie on pisze bzdury i maci w glowach? Ja jakos nie potrafie z postow Nowarta odczytac jaki to typ czlowieka.
Chyba jakies emocje niepotrzebne tutaj sie wkradly przy pisaniu tego posta - tak to widze.
Inni potencjalni kupcy sigmy (m.in. ja) chca otrzymac rzetelne informacje o tym szkielku od osob ktore go testowaly i mialy w reku - aby podjac dobra decyzje czy je kupic czy nie - wiec moze lepiej skupic sie na tym i podawac informacje ktore moga nam w tym pomoc?
Z przyjemnością wykonam w dniu jutrzejszym dla Państwa test porównawczy Sigma 50/1.4 VS Canon 50/1.4, proszę o sugestie co chcecie zobaczyć, zamieszczę zdjęcia i wnioski. Oczywiście niezależnie zapraszam do mnie na testy. W przeciwieństwie do Pana Handlarza Nowarta (jakąkolwiek "formę" działalności prowadzi), dysponuję zapleczem aby umożliwić każdemu ocenę jakości optyki bez zobowiązań. Wyniki Pana Nowarta nie potwierdzają żadne znane mi testy, dlatego twierdzę, że popełnia gdzieś błąd. Rzetelny i dobry sprzedawca nie oznacza, że jest dobrym fachowcem. Napisał coś co nie ma pokrycia i ja to kwestionuję.