Pokaż wyniki od 211 do 220 z 1343

Wątek: Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM

Widok wątkowy

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Uśmiałem się po same pachy kolego.
    Prywatnie? I tylko prywatnie. LOL! Foch na maksa, nawet Cie kompromitować nie trzeba, robisz to sam. Szkoda tylko, że piszesz kompletne bzdury i mącisz ludziom w głowach. Patrząc na Twoje posty odnajduję konkretny typ człowieka i żal mi Cię. Nie dziwię się Twojej opinii i nikt nie broni mi wygłaszać mojej jeśli mam argumenty, a mam je i to mocne. Zapraszam do mnie na testy kolejnych 10 egzemplarzy a gwarantuję, że z pierwszych 2 sztuk można będzie wybrać świetny egzemplarz. Ty wygłaszasz teroię a ja mam praktykę i mogę udowodnić swoje racje. Podaj nazwę sklepu, który umożliwia testowanie 6 sztuk tego szkła i ma je na stanie. Z pewnością wszyscy na tym skorzystają. A ja zadzwonię do nich i uwiarygodnię Twoje testy. W przeciwnym razie twierdzę - bzdury piszesz. Pokaż jakieś sample i uzasadnij je. Ze wszystkich 6 sztuk poproszę.

Uśmiałem się po same pachy kolego
    Wszytko to zabrzmiało nad wyraz wiarygodnie z ust / pióra dystrybutora ...
    Tak samo wiarygodnie jak na stronach przynajmniej 15 opiniotwórczych portali. To, że prowadzę SPC nie czyni mnie nieobiektywnym, sam aktywnie fotografuję i mam dostęp do każdego praktycznie sprzętu, szkoleń, wiedzy etc. Jakkolwiek. Nie lubię płytkiego myślenia a zarzucanie stronniczości w tym momencie wskazuje tylko na motyw, nie wskazuje jednak winy. Bo jej nie ma.

Sigmy. Rozumiemy wszyscy, że skoro towar nie pochodzi o was to jest to lipa i kant - wszakże tylko towar, który przejdzie przez ręce Sigmy PL nabiera wartości
    Nie kwestionuję jakości tej optyki, podrostu twierdzę, że kłamstwa wypisujesz.

Sam chętnie nabyłbym to szkło dla siebie bo - poza ostrością i pewnością AF- bardzo mi się podoba.
    Cudowne!

3. Optycznym na tablicy w dziale Autofocus również wyszła piękna żyletka po prawej mydło po lewej mniejsze mydło. I konkluzja, jakoby przypadłość ta znikała przy f/2.0 więc to nie problem... śmiech na sali
    o widzę, że już przybiegłeś i tam w odsieczy ratować swoje towary ...
    Masz jakiś mentalny problem z faktem, iż wyrażam swoją szczerą opinię na temat tego produktu??
    Testy na optycznych nie są najlepsze, ale ten obiektyw podobnie wypada we wszystkich testach. Przepraszam za wyrażenie ale Twoja opinia była tak szczera i miarodajna jak puszczenie bąka w towarzystwie. I on i ona pochodzą z .... Mam mentalny problem ze zrozumieniem takich bzdurnych frustracji, które ktoś wypisuje, na przekór światu.

Żałuję, że zamieściłem tu ten teścik - lepiej robić swoje i nie martwić się o nic
    I tak trzymaj.

Pozostałe głupoty przemilczę bo na awanturę zdecydowanie ochoty nie mam i pozwolę sobie zakończyć wszelkie dyskusje w tym wątku.
    żegnam
    Życzę konsekwencji w działaniu. Szczerze.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Szczerze mówiąc nie sądzę. Sprawdzałem celność AF i z bliska (ok 1m) trafiała z pewnym rozrzutem w obie strony ale jeszcze przyzwoicie. Z daleka 99% strzałów miała potężny front focus taki jak tutaj:
    sample
    Szkło oczywiście z oficjalnej dystrybucji.
    Witam, czy tak wychodzi na każdym zdjęciu? Jeżeli tak ten egzemplarz nadaje się do wymiany. Postaram się wrzucić jutro jakieś porównanie miarodajne na dobrze skalibrowanym korpusie. Ale to aż dziwne, że Pan przy zakupie nie zauważył.

Aaaa, teraz zauważyłem, że Pan Nowart handluje sprzętem, prosto z DE! To tłumaczy jad który musi przełykać, tłumaczy również skąd mógł zakupić 6 sztuk Sigmy 50/1.4. Reszty bzdur jednak nie tłumaczy.
    Ostatnio edytowane przez foto-net ; 06-08-2008 o 18:54 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów