Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1343

Wątek: Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie Odp: Sigma 50mm f/1.4 EX DG HSM

MMM - ja jakoś mam 5D I oraz rzeczoną sigmę i robię zdjęcia więc co Ty na to? Potrafiłem zaakceptować jej AF i tyle. Nie trafi raz poprawiam i nie ma tematu Canon 135/2L też potrafi spudłowac lub wogóle nie ustawić ostrości więc generalizowanie jest mało słuszne co do tego szkła Ja ze szkła jestem zadowolony, obrazek bardzo mi pasuje AF super nie jest ale można tym szkłem robić dobre zdjęcia, pytanie tylko czy ma się ochotę
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    MMM - ja jakoś mam 5D I oraz rzeczoną sigmę i robię zdjęcia więc co Ty na to?
    Moja opinia jest przeznaczona dla kogoś kto dopiero zamierza kupić. Trzeba mieć dużo szczęścia żeby trafić akurat na dobrze skalibrowany egzemplarz. Jeśli aparat nie ma regulacji AF (tak jak 5D1) to kupno tego obiektywu wiąże się z dużym ryzykiem trafienia na problemy z AF.

Dopiero zaczyna Awatar macieksob
    Miasto
    Kalisz

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Moja opinia jest przeznaczona dla kogoś kto dopiero zamierza kupić. Trzeba mieć dużo szczęścia żeby trafić akurat na dobrze skalibrowany egzemplarz. Jeśli aparat nie ma regulacji AF (tak jak 5D1) to kupno tego obiektywu wiąże się z dużym ryzykiem trafienia na problemy z AF.
    Mam pytanie czy z 5d3 ,która ma bardzo precyzyjną czułość AF, ten obiektyw będzie użyteczny?

Uprawnienia umieszczania postów