www.stronygratis.pl
nic szczególnego ale wygląda nienajgorzej i spełnia możliwość dodawania komentarzy i ocen, miejsce na serwerze to 1GB za free..
www.stronygratis.pl
nic szczególnego ale wygląda nienajgorzej i spełnia możliwość dodawania komentarzy i ocen, miejsce na serwerze to 1GB za free..
W życiu liczą się tylko chwile a ja wciąż uczę się je zatrzymywać
sam sobie odpowiem - już założyłem konto.
otóż usługa jest bezpłatna, trzeba tylko zarejestrować Yahoo ID.
Bardzo rozbudowane (i inteligentne) zarządzanie kontem, zdjęciami, setami, nawet chyba zbyt rozbudowane, ładnie zrobiony upload wielu obrazków prawie jednym kliknięciem - naprawdę extra!
w serwisie bezpłatnym mamy do dyspozycji 100 MB na fotki i trochę ograniczeń na miesięczne transfery i uploady.
jeżeli chcemy mieć wszystko 'unlimited', wtedy opłata roczna (konto 'pro') to US$ 24,95.
ale niestety - podstawowy warunek niespełniony - nie można dodawać komentarzy nie będąc zalogowanym (bez Yahoo ID) - czyli djuuuupa, pbase.com górą :wink:
poza tym jest dość skomplikowane zarządzanie prawami dostępu do zestawów zdjęć (setów), zamiast po prostu 'galeria na hasło' i spokój. no i galerie z ograniczonymi prawami dostępu są tylko dla zarejestrowanych użytkowników...![]()
dzięki, tym razem serwis w pełni.... niemiecki. 8)
bezpłatny, założyłem konto, i..... serwis się wysypał'error, please contact the webmaster!'
tak więc na razie nie mam zdania.
ale obejrzałem twoją galerię - fajna :-)
Ostatnio edytowane przez mxw ; 20-03-2008 o 23:50
pozdro.,
m.