Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Nowy grip z podczerwienia do x0D

Początki nałogu Awatar Malin
    Miasto
    Warszawa/Radom

Domyślnie Nowy grip z podczerwienia do x0D

Hanhel zaproponował ciekawy grip do lustrzanek 20D, 30D i 40D z dodatkową podczerwienią. Do tego dają dodatkowy pilocik. Ciekawe rozwiązanie, aczkolwiek lepsze wyzwalanie radiowe
    W sklepach od maja

pozdr
    Regulamin pkt 8

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

może jakiś lepszy plastik by dali zamiast tego pilocika.
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Dopiero zaczyna Awatar ZarJac
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Z informacji ze strony producenta: http://www.hahnel.ie/pdf/Canon%20BatteryGrip%20A4.pdf wynika, że sterowanie podczerwienią jest dostępne w gripie dla 400D (BatteryGrip HC-400D). W BatteryGrip HC-40D Pro, dla 40D i poprzedników, sterowanie IR nie występuje.
    EOS R5, CANON RF 24-105mm f/4L IS USM, RF 100mm f2,8L MACRO IS USM, RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM, RF 50mm f/1,8 STM, 580EX, (+ EF-EOS R na wszelki wypadek).

Bywalec Awatar CamelXP
    Miasto
    Norymberga

Domyślnie

Ciekawa alternatywa. Ciekawe tylko czy jakość porównywalna z zamiennikami Delty. Jedyne co zwraca moją uwagę to to, że niby "matches perfectly with camera" (wg ulotki). Zobaczymy.
    Czy gdybym powiedział Adamowi Mickiewiczowi: "Nie podoba mi się 'Pan Tadeusz' ", odżekłby: "Dawaj cwaniaku, pokaż swoją galerię epopei narodowych" ?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ZarJac Zobacz posta
    Z informacji ze strony producenta: http://www.hahnel.ie/pdf/Canon%20BatteryGrip%20A4.pdf wynika, że sterowanie podczerwienią jest dostępne w gripie dla 400D (BatteryGrip HC-400D). W BatteryGrip HC-40D Pro, dla 40D i poprzedników, sterowanie IR nie występuje.
    Wszystko to prawda, z tym, że mówimy zdaje się o modelu "HC-40D Infrapro", którego stara ulotka nie uwzględnia natomiast na stronie informacja o wyzwalaniu podczerwienią jest. Nowy model widziałem w internecie za 100 funtów.

korsage
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Malin Zobacz posta
    Hanhel zaproponował ciekawy grip do lustrzanek 20D, 30D i 40D z dodatkową podczerwienią. Do tego dają dodatkowy pilocik. Ciekawe rozwiązanie, aczkolwiek lepsze wyzwalanie radiowe
    W sklepach od maja

pozdr

No i coś więcej na temat tego konkretnego Hanhela mamy? Mam możliwość nabyć go za 200 zł. Wiem, że oryginał jest super itd.

Uprawnienia umieszczania postów