Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Wątek: "z 350D też są problemy" - SUPLEMENT

Mieszany widok

Domyślnie

[QUOTE=Vitez]Pochopnie wydajesz opinie a potem ludzie to czyatja i maja metlik .
    Ochlon troche... opisz nam swoje wrazenia po dwoch miesiacach a nie dniach, prosze .

Jeżu! Ale Wy się lubicie czepiać...!
    Toż przecie napisałem, że "JEST TO MOJE SUBIEKTYWNE ODCZUCIE" po przesiadce z aparatów trochę bardziej ergonomicznie opracowanych!
    Poproszono mnie o jego przetestowanie, więc to uczyniłem i podzieliłem sie opinią także na tym forum!
    Ludzie z prasy też dostają sprzęt do testowania na góra kilka dni (zapewniam Cię, że nie na dwa miesiące) i wydają subiektywne opinie (na tyle subiektywne, na ile "posmaruje" sponsor...).
    Ja testowałem sprzęta bezinteresownie, więc jestem szczery do bólu i opisuję wprost swoje odczucia.
    Osobiście kumpel, oddając mi 350D do przetestowania, skutecznie wyleczył mnie z chęci zakupu tego aparatu (wolę wziąć większy kredyt i kupić 20D).
    Ot i wszystko co chciałem na ten temat powiedzieć.

A skoro nie powinienem wypowiadać swojego subiektywnego zdania, to po co jest to forum?!
    Żeby przyklaskiwać większości???

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubek
    Jeżu! Ale Wy się lubicie czepiać...!
    Toż przecie napisałem, że "JEST TO MOJE SUBIEKTYWNE ODCZUCIE"
    Szczerze ci radze - idz na piwo... bo zaczynasz sie niepotrzebnie stresowac i unosic 8)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Szczerze ci radze - idz na piwo... bo zaczynasz sie niepotrzebnie stresowac i unosic 8)

wystarczy, że zaczniesz dzielić się własnymi spostrzeżeniami i opiniami
    a przestaniesz krytykować zdanie innych...
    czasy cenzury, Kolego, już dawno minęły...

Uprawnienia umieszczania postów