Sorry, ale skoro robisz osobiste wycieczki to ja też sobie nie mogłem darować.
Owszem, znam słowo dedykować i parę innychZamieszczone przez McKane
Gwoli ścisłości "cytat" może być wyrwany z kontekstu - zgoda, może też nie odzwierciedlać sensu wypowiedzi - zgoda, ale "poziom cytowania" to dziwne sformułowanie. To tyle w sprawach językowych
"DOSYĆ POZYTYWNIE" - dobrze powiedzianeZamieszczone przez McKane
Jakoś o Nikonie było ciut więcej niż "dosyć pozytywnie" ........ i tylko tyle próbowałem pokazać tymi cytatami abstrahując od tresci merytorycznej jego wypowiedzi (jesli takowa była). Chodziło mi TYLKO o ich zabarwienie emocjonalne. Zresztą uważnie przeczytaj swoje cytaty z wypowiedzi iczka. Treść trzech (na pięć) jest nie do końca pozytywna
Czytam to forum uważnieZamieszczone przez McKane
To chyba Tobie należało by to zalecić
Śmiem twierdzić, że na jedną negatywną opinię o tym szkle przypada 20 BARDZO POZYTYWNYCH. Ale nie muszę opierać się na cudzych opiniach bo mam to szkło.
Jedyna osoba jaka przychodzi mi na myśl apropos narzekania na 17-40 to Szymański Adam, który na koniec stwierdził, że bardzo prawdopodobne że jego szkło było "walnięte"
Domyślam się, że iczek przedstawił tu takowe testyZamieszczone przez McKane
Już napisałem i o "poziomie cytowania" i że w moim "No Comments" chodziło mi o zabarwienie emocjonalne, nie podejście typu "prawda-fałsz". Ja w przeciwieństwie do iczka nic nie udowadniałem. Napisałem "No Comments" wnioski pozostawiając czytającym.Zamieszczone przez McKane
Przepraszam Wszystkich, że to nie poszło na priva, ale uznałem, że na takie osobiste wycieczki i publiczne zarzuty mam "prawo" odpowiedzieć również publicznie.
Prośba do McKane - jeśli masz jakieś żale to proponuję już na priva, ok?