Uzywalem D2H. A powiekszen obecnie nie robie. Robilem odbitki 100x50cm oraz 150x80 z .... Canoa 10DZamieszczone przez ukasz
Rewelacja!
Uzywalem D2H. A powiekszen obecnie nie robie. Robilem odbitki 100x50cm oraz 150x80 z .... Canoa 10DZamieszczone przez ukasz
Rewelacja!
Gwoli wyjasnieine mojego "przykladu niesotrosci" 17-40.
To byl ZART !
Ale widze, ze niektorzy maja z tym problem.
Fotka potraktowana zmiekczaczem fotoszopowym - jesli ktos tego nie widzi to sorry, ale fotograf z niego jak ze mnie artysta.
pzdr
Zamieszczone przez Jarl Bjorn
Nie, nie próbowałem innych, ale daleki jestem od teorii, ze na poziomie produkcji tego typu szkiel w XXI wieku mozna decydowac sie na wnioski o zlej partii.
Wiem, ze spotkam sie z naganą, ale to było dobre wytlumaczenie dla Zenitarów i Kiev'ów, ale nie tutaj.
Trudno mi uwierzyc, aby etap produkcji tak precyzyjnych urządzeń nie miał zabezpieczeń testowych oraz kontrolnych, które nie wyeliminowałyby złe partie przed wysłaniem do dilerów.
Byc moze żyje złudzeniem.
ja uważam, że to szklo nie jest generalnie kiepskie jako szklo. Ono jest do kosza jako eLka! Po prostu byłem przyzwyczajony do marki tego "znaczka". Z roku na rok coraz wiekszy szmelc sie podciąga pod symbol literki 'L'.
Zdecydowanie jest ono lepsze od kitów. Zdecydowanie też jest ono trafione pod względem ogniskowych. Zdecydowanie tez powinno było zyskać jakośc ooptyczna po zmniejszeniu otworu - jednak stało się inaczej.
I to mnie wkurza i dlatego wywalam to szklo na śmietnik optycznych lunet do fotografii![]()
nie osmieszaj sie.Zamieszczone przez iczek
To nie jest dowód. To jest ŻART!Zamieszczone przez tpop
Jezu - czy ja trafiłem na liste "truposzów"...?
pzdr
O.... poczucie humoru?Zamieszczone przez tpop
Przytoczyc podstawe prawną...?
![]()
Spokojnie, nie unoś się bo nie masz o co. Po pierwsze nie wstawiłem Twojego zdjęcia na forum. Nie zostało ono przeze mnie skopiowane ani nie znajduje się na serwerze forumowym. Jest ono jedynie podlinkowane do Twojej podstrony, na której są one upublicznione. A teraz mnie skoś za jego publikację.Zamieszczone przez iczek
Wzajemnie. Rzeczywiście, poczucie humoru masz specyficzne. Wypisujesz farmazony chyba tylko dla prowokacji. Niestety jest mi obcy humor jaki panuje na http://forum.nikon.org.pl/ .Zamieszczone przez iczek
Ostatnio edytowane przez p13ka ; 12-05-2005 o 15:57
to wlasnie jest linkZamieszczone przez iczek
. Zobacz sobie wlasciwosci tego obrazka zanim znow kogos nastraszysz.
wygladalo mi to na filtr PS ale Twoje wczesniejsze wypowiedzi nie sugerowaly ze to zarty. Wydawales sie byc calkiem powazny. Tak tez Cie potraktowalem. No coz kazdy moze sie mylic.Zamieszczone przez iczek
Ostatnio edytowane przez tpop ; 12-05-2005 o 15:05
Ja tam widze fotkeZamieszczone przez tpop
A ty widzisz link ??
Suma sumarum zdjecie wzięte z mojej strony bez slowa pytania. Od 10 lat nie zapodalem cudzego zdjecia, nawet jak przyklad, na zadnym forum.
Mnie to denerwuje, bo warto czasami w tym naszym slodkim kraju pilnować takich spraw. Podstawowych. Nawet jesli wyjde na pieniacza.
pzdr
A mnie denerwują prowokatorzy. Skoro jesteś taki wrażliwy to wykazuję dobrą wolę. Zmieniłem link na... link, żebyś się już nie pienił.Zamieszczone przez iczek