Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 82

Wątek: "z 350D też są problemy" - SUPLEMENT

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ukasz
    Pytanie do kolegi Iczka: Jakie powiększenia robisz? I Jakiej puszki Nikona używasz?
    Pzdr
    Uzywalem D2H. A powiekszen obecnie nie robie. Robilem odbitki 100x50cm oraz 150x80 z .... Canoa 10D Rewelacja!

Domyślnie

Gwoli wyjasnieine mojego "przykladu niesotrosci" 17-40.
    To byl ZART !

Ale widze, ze niektorzy maja z tym problem.

Fotka potraktowana zmiekczaczem fotoszopowym - jesli ktos tego nie widzi to sorry, ale fotograf z niego jak ze mnie artysta.

pzdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarl Bjorn
    DOBRE

A propos, probowales kilku egzemplarzy 17_40 czy poprzestales na pierwszym? Byc moze akurat "trafiles na trafiony".

Nie, nie próbowałem innych, ale daleki jestem od teorii, ze na poziomie produkcji tego typu szkiel w XXI wieku mozna decydowac sie na wnioski o zlej partii.
    Wiem, ze spotkam sie z naganą, ale to było dobre wytlumaczenie dla Zenitarów i Kiev'ów, ale nie tutaj.
    Trudno mi uwierzyc, aby etap produkcji tak precyzyjnych urządzeń nie miał zabezpieczeń testowych oraz kontrolnych, które nie wyeliminowałyby złe partie przed wysłaniem do dilerów.

Byc moze żyje złudzeniem.

ja uważam, że to szklo nie jest generalnie kiepskie jako szklo. Ono jest do kosza jako eLka! Po prostu byłem przyzwyczajony do marki tego "znaczka". Z roku na rok coraz wiekszy szmelc sie podciąga pod symbol literki 'L'.

Zdecydowanie jest ono lepsze od kitów. Zdecydowanie też jest ono trafione pod względem ogniskowych. Zdecydowanie tez powinno było zyskać jakośc ooptyczna po zmniejszeniu otworu - jednak stało się inaczej.
    I to mnie wkurza i dlatego wywalam to szklo na śmietnik optycznych lunet do fotografii

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek
    Gwoli rzetelnosci zostawilbys chociaz w formie linku.... a tak moge cie skosic za publikacje mojej pracy?
    nie osmieszaj sie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tpop
    to akurat zaden dowod. Z kazdego obiektywu mozna strzelic mydlanego gniota
    To nie jest dowód. To jest ŻART!
    Jezu - czy ja trafiłem na liste "truposzów"...?

pzdr

Domyślnie

nie osmieszaj sie.
    O.... poczucie humoru?
    Przytoczyc podstawe prawną...?

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A kto ci pozwolil wstawic na forum moje zdjecie - ha !?
    Czy jest tutaj jakis Admin?
    Gwoli rzetelnosci zostawilbys chociaz w formie linku.... a tak moge cie skosic za publikacje mojej pracy? I co teraz ??
    Spokojnie, nie unoś się bo nie masz o co. Po pierwsze nie wstawiłem Twojego zdjęcia na forum. Nie zostało ono przeze mnie skopiowane ani nie znajduje się na serwerze forumowym. Jest ono jedynie podlinkowane do Twojej podstrony, na której są one upublicznione. A teraz mnie skoś za jego publikację.
    Za grosz poczucia humoru ... nie lubie gadac z takimi wiec koncze dyskusje z toba....
    pzdr
    Wzajemnie. Rzeczywiście, poczucie humoru masz specyficzne. Wypisujesz farmazony chyba tylko dla prowokacji. Niestety jest mi obcy humor jaki panuje na http://forum.nikon.org.pl/ .
    Ostatnio edytowane przez p13ka ; 12-05-2005 o 15:57

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Gwoli rzetelnosci zostawilbys chociaz w formie linku....
    to wlasnie jest link . Zobacz sobie wlasciwosci tego obrazka zanim znow kogos nastraszysz.
    To nie jest dowód. To jest ŻART!
    Jezu - czy ja trafiłem na liste "truposzów"...?
    pzdr
    wygladalo mi to na filtr PS ale Twoje wczesniejsze wypowiedzi nie sugerowaly ze to zarty. Wydawales sie byc calkiem powazny. Tak tez Cie potraktowalem. No coz kazdy moze sie mylic.
    Ostatnio edytowane przez tpop ; 12-05-2005 o 15:05

Domyślnie

to wlasnie jest link
    Ja tam widze fotke A ty widzisz link ??

Suma sumarum zdjecie wzięte z mojej strony bez slowa pytania. Od 10 lat nie zapodalem cudzego zdjecia, nawet jak przyklad, na zadnym forum.

Mnie to denerwuje, bo warto czasami w tym naszym slodkim kraju pilnować takich spraw. Podstawowych. Nawet jesli wyjde na pieniacza.

pzdr

Pełne uzależnienie Awatar p13ka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mnie to denerwuje, bo warto czasami w tym naszym slodkim kraju pilnować takich spraw. Podstawowych. Nawet jesli wyjde na pieniacza.
    pzdr
    A mnie denerwują prowokatorzy. Skoro jesteś taki wrażliwy to wykazuję dobrą wolę. Zmieniłem link na... link, żebyś się już nie pienił.

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów