Hmm na krzywe kadry w sporcie nie zwracałem uwagi. Dobrze, że zwróciłeś mi na to uwagę. Nietrafiony AF mógł być wynikiem małej głebi ostrości bo próbowałem robić 85 1,8 kosza. Dzięki wielkie za uwagi!
To, że nie trafił tam gdzie miał to druga sprawa. Chodziło mi, że jak na 2,8 ciut nie trafi tam gdzie ma to przez większa GO nie będzię tak tego nie trafienia widaćMam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi
Nowa hala sportowa w Gdyni się buduję. Obok GOSIRu. Powinna być gotowa już niedługo i na nowy sezon jak znalazł.![]()
a Gdynia... bo myślałem że Lotos będzie grał w tym nowym pięknym gigancie co to ponoć ma powstać dla Prokomu
Nie ale będzie grał w hali która teoretycznie ma miescic około 4,5 tyś luda i wyglada jak odwrócona dnem do góry łódź. Światło tam będzie o niebo lepsze niż na Olimpijskiej... z jednej prostej przyczyny... Gorzej niż na hali OSiR-u juz być nie może.
Co do krzywizn kadru... to faktem jest że krzywizny dodaja dynamiki tyle ze trzeba je stosować świadomie w sytuacjach gdy jest to uzasadnione. w innych przypadkach jest to lenistwo/niedbałość fotografa.
Jezeli chodzi o GO to zdecydowanie nietrafione AF niż zbyt mała GO IMHO.
Moglibyście powiedzieć, które fotki są nietrafione z ostrością?