Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Ile prawdy w testach i opiniach kart

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Lightbulb Ile prawdy w testach i opiniach kart

Witam. Ja nowy wiec powiem dziendobry

I od razu pomarudze.

Chce kupic karte do 350tki. 1GB. I teraz zaczynaja sie schody. Patrze na strone grosmana, patrze na testy w chipie foto video, dopatruje sie takiej rzeczy.

ZWYKUY sandisk CF 1gb jest w/g gazety i tej strony -> SZYBSZY niż kingston CF 1gb elite pro. Ba... nawet jest szybszy od sandiska ultra II !!!

Ile w tym prawdy, i co ewentualnie wybrac by nie przekroczyc 400 brutto.

Pozdrawiam.

ps. Sie ma Tytus Pozdro z PG

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

To pooglądaj jeszcze te testy http://www.robgalbraith.com/bins/mul...e.asp?cid=6007

Kiedyś testowaliśmy szybkość kilku kart metodą prostą, ale rezultatów musisz sam poszukać na forum.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

dzięki...te testy juz wczesniej znalazuem ) Chciauem tylko na forum sprawdzic plotki.

Z innej beczki, bo nowego watku nie bede smarowau - dzwiek zwalnianej migawki w 350 brzmi sporo inaczej niz w 300d...tak jakos sztucznie .. da sie gdzies to włączyć ? W instrukcji sie nie doczytauem.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flanel
    Z innej beczki, bo nowego watku nie bede smarowau - dzwiek zwalnianej migawki w 350 brzmi sporo inaczej niz w 300d...tak jakos sztucznie .. da sie gdzies to włączyć ? W instrukcji sie nie doczytauem.
    niestety dzwiek migawki w lustrzance nie jest plikiem dziewkowym jak w kompackie i nie da sie tego wyuaczyc ;-)

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    niestety dzwiek migawki w lustrzance nie jest plikiem dziewkowym jak w kompackie i nie da sie tego wyuaczyc ;-)
    A jednam IMO brzmi troche sztucznie.. aż tak sie zmieniu w porównaniu z 300d ?

R U siure ?!

Domyślnie

Ludzie nie dajmy sie zwariować.....

Pozrawiam
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Flanel
    A jednam IMO brzmi troche sztucznie.. aż tak sie zmieniu w porównaniu z 300d ?

R U siure ?!
    Tutaj mozesz sobie sciagnac plik mp3 z nagranym dziwkiem migawki 350D, 300D i D70
    Az tak bardzo Ci to przeszkadza?

Aha, dzwieku powitalnego i tepety na LCD tez nie mozna wlaczyc
    Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 11-05-2005 o 15:01

Początki nałogu Awatar froolk
    Miasto
    Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lutek
    Ludzie nie dajmy sie zwariować.....

Pozrawiam

Lutek wyluzuj z tą krucjatą w obronie 350D , bo to trochę śmieszne jest, Flanel przecież nie napada na 350d (pewnie nawet jest bardzo zadowolony) - nie odpowiada mu dżwięk migawki i tyle
    Gdzie nie wejdę a ktoś wspomni coś o 350D i nie jest to pean na jego cześć (350D) zaraz pojawia się Lutek obrońca i .........

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez froolk
    Lutek wyluzuj z tą krucjatą w obronie 350D , bo to trochę śmieszne jest, Flanel przecież nie napada na 350d (pewnie nawet jest bardzo zadowolony) - nie odpowiada mu dżwięk migawki i tyle
    Gdzie nie wejdę a ktoś wspomni coś o 350D i nie jest to pean na jego cześć (350D) zaraz pojawia się Lutek obrońca i .........
    Sorki.... ale ja nie prowadze zadnej krucjaty... wyrosłem z tego dawno temu... ale smieszy mnie debatowanie nad dzwiekiem migawki.... nie było tylko o zapachu...... takie dyskusje ludzi z obłedem w oczach co jest lepsze sa dziecinne..... moze by lepiej ktoś tu pochwalił sie swoimi galeriami zdjec?

Piotr
    Lutek
    EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150

Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lutek
    Sorki.... ale ja nie prowadze zadnej krucjaty... wyrosłem z tego dawno temu... ale smieszy mnie debatowanie nad dzwiekiem migawki.... nie było tylko o zapachu...... takie dyskusje ludzi z obłedem w oczach co jest lepsze sa dziecinne..... moze by lepiej ktoś tu pochwalił sie swoimi galeriami zdjec?

Piotr
    To że interesuję się innymi detalami niż Ty, nie znaczy to zaraz że jest to dziecinne. Każdy ma bzika na innym punkcie. Nudzi mi sie, bateria sie ładuje, aparat mam od wczoraj, przesiadłem sie z A30 i ciekawi mnie wszystko co ma do zaoferowania eos. Nawet takie badziewie jak dzwiek migawki - i tyle.

Specjalnie dla Ciebie LUTEK... galeria z mojego A30.

Moja galeria z A30

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów