Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: Dymek- jak robić?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

esteper- fajniuchne:] jak się zmobilizuje to też coś popróbuje

Dopiero zaczyna

Domyślnie

nie mam do tego chyba cierpliwości, bo mi nic nie wychodzi.. wrr

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Kadzidło pali się*długo, więc masz czas na dzierganie
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Dopiero zaczyna

Domyślnie

czas tak, gorzej z cierpliwością ale wiem w czym tkwi problem- w oświetleniu, za słabe. chyba muszę kupić jakąś żarówkę dobrą bo to słabizna i nic nie widać praktycznie, ale trochę ćwiczeń i kiedyś się uda

Domyślnie

zarowki nie polecam. za duzo zabawy z oprawkami azeby tła nie oswietlała.
    w OBI kupisz halogen 500W za ok 20zl i w to bym zainwestowal. sam mam dwa takie i uzywam do wiekszosci zdjec poza plenerami.

np takie:

to naprawde nie jest trudne, wiecej juz zabawy w photoshopie niz z samym aparatem
    www.STANCZYK-ART.com | Canon EOS 20D | sigma 30mm 1.4 | 50mm 1.8 | sigma 70-300 f/4-5.6 | EX430II | + KIT i *******y...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

OBI to na razie nie ma w moim mieście, ale poszukam w 2óch Carrefourach, Nomi, Kauflandzie:P nie no żartuje gdzieś muszę znaleźć jakiś halogen bo z żarówką to.. szkoda gadać
    A powiedz mi jeszcze Freeq na pierwszym zdjęciu, to jak uzyskałeś taki kolorek, bo fajnie wygląda
    Aa i powiedz mi co służy Ci jako tło, bo ja wczoraj próbowałam z czarną koszulką brata

Początki nałogu Awatar Misiaque
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

FREEQ, a jakie stosujesz tutaj tło? Po prostu zaciemniony pokój + te lampy?

Domyślnie

kolorek oczywscie w photoshopie, troche dlugo by tlumaczyc jak dokladnie..

tlo to taka podkladka biurkowa w koloze czarnym zczegos plastiko-podobnego o wymiarach ok 0,5 x 1m. rowniez dostepna w roznych tesco itp, na dziale biurowym.

biale zdjecie to poprostu "invert"

ale idealnie czarne (czy biale) tlo, to w wiekszosci zasluga PSa, zwiekszony kontrast, zamalowywanie wszelkich smieci pojawiajacych sie w tle... surowe zdjecie nie jest takie piekne, wiec nie ma sie tez co przejmowac w trakcie samego fotografowania
    www.STANCZYK-ART.com | Canon EOS 20D | sigma 30mm 1.4 | 50mm 1.8 | sigma 70-300 f/4-5.6 | EX430II | + KIT i *******y...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Freeq a powiedz mi czy takie coś wystarczy: http://www.allegro.pl/item334066821_...gwarancja.html

Domyślnie

hmmm.. mysle ze tak, dalo by rade, ale ja bym nie inwestowal w takie cos osobicie. w tej cenie masz pozadny halogen 500W moze i nawet ze statywem:P ale na upartego da rade tylko musisz miec jakas oprawke taka azeby swiatlo sie nie rozpraszalo po calym pomieszczeniu tylko w jednym kierunku.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów