Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Czy matryce maja wplyw na aberacje chromatyczna?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Proszę Was, nie chce mi się tego czytać, niech ktoś wywali wszystkie OT. Tematem tej rozmowy jest konkretny teleobiektyw.

PS. Kavoo - jesteś starszy, ale twoje poczucie humoru jest na poziomie nie powiem nawet jakim, zachowam jeszcze odrobinę przyzwoitości.
    Ostatnio edytowane przez Cichy ; 11-05-2005 o 09:29
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    Proszę Was, nie chce mi się tego czytać, niech ktoś wywali wszystkie OT. Tematem tej rozmowy jest konkretny teleobiektyw.
    Klient nasz pan. Tylko jeszcze muszę pierwszy post przerzucić z powrotem, bo on jest w sumie na temat (z wyjątkiem tej nieszczęsnej aberracji).

Edit: Cichy, nie umiem :-/ Jesli możesz, to wyślij tego posta jeszcze raz w oryginalnym wątku, a tutaj obetnij tylko do stosownego fragmentu.

Zablokowany Awatar kavoo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    PS. Kavoo - jesteś starszy, ale twoje poczucie humoru jest na poziomie nie powiem nawet jakim, zachowam jeszcze odrobinę przyzwoitości.
    Masz na mysli chalwe? Po prostu probowalem ci odpowiedziec na poziomie, ktory bylby maksymalnie zblizony do poziomu twojej wypowiedzi i twoich zarzutow, zebys nie mial klopotow ze zrozumieniem... ot co.

Wiesz.... mi generalnie wisi to czy uzywasz Nikona, Canona, Pentaxa czy bloku do kolorowania i kredek swiecowych. Byle bys pisal na temat i z glowa. A ty wpadasz z nienacka i wypisujesz brednie, ze matryce Canona powoduja CA a w Nikonie nic takiego nie ma
    Jesli wypisywanie bzdur nt. Canona (ktorego sie pozbyles) jest dla ciebie forma usprawiedliwienia sie przed samym soba z faktu posiadania Nikona (na ktorego sie przerzuciles) i w ten sposob dodajesz sobie animuszu... to wypada mi jedynie wyrazic wspolczucie, ze kwestie napisu na blaszanym (ooops... plastikowym ;-) ) pudelku traktujesz tak emocjonalnie ;-)

EOT ode mnie

Uprawnienia umieszczania postów