Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Hello, Hello U23D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dr11 Zobacz posta
    Hmm, czyzby matryca LCD zastapila w tym przypadku slajd? A ciekawe, ciekawe...
    tak to z grubsza wyglądało ... a najfajniejsze jest to że było to widć z foteli bo owa matryca była już "w sali" tzn wystawała z okienka projekcyjnego

ale zdaje się że na podobnych zasadach działają niektóre projektory ... tylko ta matryca w nich jest maleńka
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 07-04-2008 o 10:33

Początki nałogu Awatar swiderski
    Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

No, to pozostaje mi się tylko wewnętrznie zmotywować i wybrać w końcu do tego kina :-)
    350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX

Początki nałogu Awatar swiderski
    Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

Byłem, widziałem. Coś niesamowitego. Przez 15 minut szukałem dolnej szczęki. Efekt 3d naprawdę pierwsza klasa. Ujęcia z perspektywy publiczności sprawiają, że naprawdę ma się wrażenie bycia tam, czasami ma się nawet ochotę odsunięcia czyjejś ręki przed sobą
    Koncert pewnie nie daje w pełni odczuć możliwości technologii, ale gdyby tak obejrzeć np. Helikoter w ogniu.. Polecam wszystkim!
    350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX

Domyślnie

Byłem w Imaxie i wtym 3D coś tam, jak dla mnie nowa technologia jest znacznie lepsza, obraz jest ostry jak brzytwa... warto pójść...

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Podobno w Pasażu we Wrocławiu też grają. Wie ktoś, czy mają tam to "3D coś tam" ? Albo gdzie we Wrocławiu obejrzeć z wszelkimi efektami ten koncert?

Coś już napisał Awatar rob76
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Byłem, widziałem, słyszałem. Jeżeli chodzi o 'efekty' 3D to widziałem lepsze filmy a widziałem 90% filmów wyświetlanych w IMax, więc obiektywnie tak stwierdzam. Ale... No właśnie ale. Iść napewno warto, te 85 min. przeleciało błyskawicznie. Fanem 'jutu' nie jestem i nie znałem ich utworów ale bardzo przyjemnie się tego słuchało i oglądało. Godne polecenia.

Pozdrawiam.

PS. Nie wyobrażam sobie oglądania tego w zwykłym kinie. IMax to IMAX :-)
    "nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem"

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów