Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: [ZOMER] Kilka fotek amator

Domyślnie [ZOMER] Kilka fotek amator

WITAM.
    Kilka fotek. Proszę o opinie i krytykę. Zdjęcia robie od pewnego czasu, ale dopiero niedawno postanowiłem je pokazać. Jeżeli zainteresują wasz fotki to zapraszam do pobrania mojego PORTFOLIO jest tam więcej zdjęć w różnej tematyce.
    Wszystkie zdjecia robione sa CANON'em S2 IS
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Zomer... beczka miodu i łyżka dziegciu.
    Miód:Twoje pomysły na foty są super, wiesz co chcesz pokazać i masz wizję. Wiesz czym jest postprocessing i hdr. Masz dynamikę i power.
    Kupuję wszystko poza 6 ( jakośmi nie leży) i 9 bo obciąłeś dzieciakowi łeb, reszta tego nie łumaczy.
    Dziegć: są obszary nieczytelności wprowadzone sztucznie, 100% czerń i zerowa biel. Normalnie to PS pokazuje je jako błędy, mówią o tym "bliki", drukarze tego nie lubią, ale faceci od reklamy gęby mają uśmiechnięte i wypisują czeki....różne podejścia.
    Tych obszarów jest wiele. Nie lepiej dopuścić trochę szczegułów? Ty wiesz jak je można pokazać i ich nam nie żałujesz, więc daj więcej i nie idź na łatwiznę, daj się ponapawać...
    C-F-K - forever

Domyślnie

zaczne od tego ze absolutnie nie jestem zadnym fotoszopowym purysta-sam korzystam z roznych technik obrobki zdjec i uwazam ze komputer jest taka troche ciemnia z XXI wieku.
    jednak jak dla mnie to w niektorych zdjeciach u Ciebie widac troche przerost formy nad trescia-zdjecia od 2 do 6-wydaje mi sie ze powinienes skupic sie nieco bardziej na samym zdjeciu a troche mniej na jego pozniejszej obrobce.
    bardzo podobaja mi sie zdjecia 8 i 10.fajne kadry no i post juz nie jest tak nachalny.
    elo

Uprawnienia umieszczania postów