z tego, co zdążyłem zauważyć, to DPP pyta przy zamknięciu, czy zapisać zmiany w RAW po obróbce. później te zmiany można normalnie odtworzyć, ale... widzę, że LR nie bardzo to widzi i tak jakby surowce wczytuje
z tego, co zdążyłem zauważyć, to DPP pyta przy zamknięciu, czy zapisać zmiany w RAW po obróbce. później te zmiany można normalnie odtworzyć, ale... widzę, że LR nie bardzo to widzi i tak jakby surowce wczytuje
Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 15-11-2010 o 23:07 Powód: Automerged Doublepost
Entuzjastyczny Neofita
masz rację - pyta i zawsze to zapisują i zawsze mam to dostępne, ale... na dysku. Po zapisaniu tego na inny nośnik (mam na myśli DVD-R bo z tym mmizłam przygodę utraty tych informacji) chciałbym ciągle mieć tak jak na dysku dostępne na każdym komputerze ostatnio zapisane ustawienia.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
MariuszJ - piszesz niemożliwe... Ty zapisujesz swoje rawy na płyty i są zmiany zapisane na tych płytkach? Bo uwież mi mam klika płyt a to klikadziesiąt zdjęć że straciłem te modyfikacje. Może jakoś się inaczej wypala płytę... nie wiem.
Ostatnio edytowane przez shamanizm ; 15-11-2010 o 23:18 Powód: Automerged Doublepost
Ściągnij tego rawa i otwórz w DPP - widzisz go czarno-białym?
http://w112.wrzuta.pl/plik/0CVfgKIjK...17-183605-3437
Entuzjastyczny Neofita