Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Problem z DPP

Mieszany widok

khiara
    Guest

Domyślnie zapisywanie zmian w DPP - problem

Witam,

Do tej pory korzystałam z DPP i nie było problemu. I nagle się pojawił. Zmiany dokonane na zdjęciu (JPG) w tym programie są widoczne...tylko w tym programie Kiedy otwieram zdjęcie w innym programie/przeglądarce zdjęcie widoczne jest w stanie... przed zmianami!O co chodzi? Przeinstalowałam już program, ściągnęłam aktualizacje i dalej to samo...Help!
    Ostatnio edytowane przez khiara ; 02-07-2008 o 00:10

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Postepujesz dokladnie tak jakbys wywolywala rawa, wybierasz zdjecie, klikasz batch proces i podajesz miejsce gdzie ma sie pojawic zmodyfikowany plik. Orginal zostaje niezmieniony.

khiara
    Guest

Domyślnie batch proces?

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Postepujesz dokladnie tak jakbys wywolywala rawa, wybierasz zdjecie, klikasz batch proces i podajesz miejsce gdzie ma sie pojawic zmodyfikowany plik. Orginal zostaje niezmieniony.
    batch proces??? nie widzę czegoś takiego... gdzie to niby jest? Błagam pomóz...
    acha, co to znaczy, że plik jest zablokowany (locked)? Bo takie cos mi sie pokazuje kiedy chcę zapisac zmiany korzystakjąc z photo shopa, a wczesniej to samo było tez w DPP...

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez khiara Zobacz posta
    batch proces??? nie widzę czegoś takiego... gdzie to niby jest? Błagam pomóz...
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Uprawnienia umieszczania postów