Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Wątek: Obiektyw na imprezy, koncerty itp.

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Dziekuje za pochwale. Nie mowie , ze wszystkie foto sa super ale przynam ze jest troche wartych uwagi. A dalem tylko na potwierdzenie ze i w trudnych warunkach swietlnych mozna zrobic dobre foto koncertowe i tutaj 2.8 nie jest wyrocznia. I tak czesto przymykam 4 kę, bo jak mi Maciek na scenie skacze to nawet majac 2.8 trudno by mi go bylo zawsze utrzymac w GO.. Tylko trzeba troche praktyki.. sam zakup szkla to nie wszystko. Wystarczy na podanym linku zerknac na moje pierwsze koncertowki (Limanowa) a potem na ktores z ostatnich....Jak juz masz naprawde fatalne warunki, to dopalasz lampa na 1.30 zeby swiatla zastanego nie zepsuc i przepalow nie zrobic i tyle...
    ale przyznaj JaBlam ze u mnie w Krośnie na Dżemie to łatwo nie bylo ale i tak wyszly Ci naprawde niezłe patrzac na warunki do fotografowania
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

No wiec wlasnie... sam wiesz jak bylo w Krosnie i ile tego swiatla bylo na scenie... a przeciez lampy nie uzywalem. (fakt ze mnie ratuje tez mozliwosc lazenia sobie w kazdy zakamarek w przypadku Dzemu, ale... i tak najlepsze swiatlo ma sie zawsze stojac przed scena.. Na scenie magia ucieka..) No ale znow, dowod na to ze wcale nie trzema tak kurczowo trzymac sie tego 2.,8 zeby fotki zrobic, nawet przy trudnym oswietleniu.. a cos jak przegladam watek to jakby - 2.8 naj naj naj... a jak macie F4 to juz be..
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

no tak ... w sumie ja tym koncercie focielm 70-200 2,8 IS i tez nie czulem ze to 2,8 to rozwiazanie problemu.
    a na wiekszosci koncertow foce 70-200 f4 L i powiem ze jest to dobre szklo tylko trzeba iso podciagnac
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów