Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Czyszczenie matówki w Słupsku?

Mieszany widok

Coś już napisał
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Dzięki Janusz.
    Ja myślałem, że może na pistolet od sprężarki założyć jakiś gęsty materiał, ale nie będę ryzykował.
    A czy gruszka z apteki nie jest lepsza od fotograficznej? Te z apteki są większe to silniejszy podmuch. Jak wydmuchać taką gruszką aby te syfy wyleciały na zewnatrz, a nie do głębszych wartsrw body?

PS. Ale żałuję, że zabrałem się za czyszczenie jednego paprocha bo teraz mam włosie od pędzelka (niby specjalny z gruszką), a tak się upaćkała matówka że szkoda gadać

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ryjoslaw Zobacz posta
    Dzięki Janusz.
    Ja myślałem, że może na pistolet od sprężarki założyć jakiś gęsty materiał, ale nie będę ryzykował.
    A czy gruszka z apteki nie jest lepsza od fotograficznej? Te z apteki są większe to silniejszy podmuch. Jak wydmuchać taką gruszką aby te syfy wyleciały na zewnatrz, a nie do głębszych wartsrw body?

PS. Ale żałuję, że zabrałem się za czyszczenie jednego paprocha bo teraz mam włosie od pędzelka (niby specjalny z gruszką), a tak się upaćkała matówka że szkoda gadać
    Jeśli dotykałeś matówki jakimś pędzelkiem to... kaplica niestety... tłuszcz z pędzelka jest rozprowadzony po matrycy. Chyba tylko czyszczenie "na mokro" może pomóc i to się niestety trzeba napracować żeby usunąć toto z matrycy. Znając z opowieści czyszczenie na Żytniej to serwis Ci tego nie wyczyści. Byłbym Ci to był wyczyścił - strasznie podoba mi się ta forma językowa - ale niestety do Szczecina ze Słupska kawałek drogi.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Coś już napisał
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Byłbym Ci to był wyczyścił - strasznie podoba mi się ta forma językowa - ale niestety do Szczecina ze Słupska kawałek drogi.
    Świat jest mały Januszu Moj dobry kolega obecnie pracuje i pomieszkuje w Szczecinie i raz na jakis czas odwiedza swoje rodzinne strony :P Ale to chyba "skóra za wyprawkę" bo pewnie musiałbym czekac 2-3 miesiące bo co tyle odwiedza rodzinke

Cytat Zamieszczone przez tom517 Zobacz posta
    ...następnie przetrzyj wacikiem do uszu, bo pewnie po izopropanolu zostaną smugi delikatne, ewentualnie plynem eclipse - bez smug, ale srednio dostępny w Polsce.
    Zastanawia mnie jak czyścicie tymi patyczkami do uszu? Przeciez jak je wziąć pod światło to też pełno nitek od tej waty się plata wokoło. Oczywiście na sucho.
    POZDRAWIAM
    Ostatnio edytowane przez ryjoslaw ; 14-03-2008 o 19:08

Uprawnienia umieszczania postów