Pokaż wyniki od 1 do 10 z 137

Wątek: [SylwiaSz] Portrety. Ludzie...

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SylwiaSz Zobacz posta
    Dziękuję za wszystkie komentarze!

Zaniedbałam ostatnio moją galerię....

Czas to naprawić, parę nowych zdjęć z sesji dziecięcej pogodnego Alexa

13/1

13/2

13/3

Jak zawsze, więcej na moim blogu :-)
    Zapraszam!

a ja nie wierze ... samo wywołanie RAWa i podbicie jasności nie wyostrzy tak oczek Alexa a na dwóch pierwszych zdjęciach są przeostrzone w stosunku do reszty twarzy... a trzecie jest minimalnie krzywe i wg mnie niekonsekwentnie cięte... albo cała sofa, albo fragment, ale nie taki duży.

sesja ciążowa:
    jak już robisz zdjęcie pod słońce to poszukaj takiego miejsca żeby ładnie prześwitywało przez drzewa i liście a nie wywaliło na zdjęciu kawał białej plamy... flara też nie jest super... albo żeby równomiernie rozświetliło zdjęcie na zasadzie gradientu
    joanna ma rację... kolejność zdjęć mogłaby być odwrotna z korzyścią dla zdjęcia
    i ostatnie... pokazywanie samego brzucha ciężarnej kobiety... co to ma być? po co?...cała postać OK...ale sam brzuch, to dowód jakiś ma być, że jest w ciąży, czy co???

zdjęcie ślubne... super
    Ostatnio edytowane przez Adso ; 15-06-2009 o 15:51

Początki nałogu Awatar kjoanna
    Miasto
    Galway

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    flara też nie jest super...
    A wlasnie ze jest :razz:

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    i ostatnie... pokazywanie samego brzucha ciężarnej kobiety... co to ma być? po co?...cała postać OK...ale sam brzuch, to dowód jakiś ma być, że jest w ciąży, czy co???
    Nie wiem czemu ale podobaja mi sie takie ciecia, sama czesto tak kadruje ale tych zdjec w ogole nie pokazuje na forum bo wiem jakie beda komentarze

Uprawnienia umieszczania postów