oczywiście, że można użyć kilku z 500 (dlaczego 500... na pewno jest więcej) filtrów w końcu po to są, ale to tez trzeba umieć... można dodać sraczkowatą ramkę, chociaż ten kolor ma też nazwę inną niż sraczkowata, ale zapewne jej nie znasz...a co do podpisu...jest proporcjonalny, to po pierwsze.. po drugie, nie wstydzę się podpisać pod czymś co zrobiłem, taki mam zwyczaj, dotyczy to moich obrazów, grafik, rysunków więc i zdjęć dotyczy...no i potrafię pisać więc się podpisuję. Nie aspiruję też do miana Wielkiego Artysty...jeszcze nie...ale trochę czasu mi zostało więc kto wie? I rzecz najważniejsza... mogłeś swoje uwagi dotyczące filtrów, sraczkowatych ramek i podpisu wygłosić w odniesieniu do konkretnych zdjęć... bo jeszcze Sylwia pomyśli, że Ci się jej podpis nie podoba...
a co do sztuki i tego, że zawsze istniało coś takiego jak "młodzi kontra starzy"... najwyraźniej historia sztuki jest dziedziną Ci obcą, bo gdybyś trochę poczytał to wiedziałbyś że termin "młodzi i starzy" nie odnosił się do wieku twórców, ale do ich poglądów i sposobu interpretacji sztuki... Picasso w wieku lat 80ciu ciągle był tym "młodym" jak słusznie zresztą zauważyłeś. Tyle, że joanna pisząc o "dojrzałych" właśnie wiek miała na myśli i do tego się odniosłem))
panku... nie zawsze Ci słodziłem)) jak mi się podoba to piszę, że się podoba...a jak się nie podoba to miałeś okazję się przekonać, że napiszę, że się nie podoba
))
Szaga... masz oczywiście rację))