No cóź. We mnie niewiele wywołał, a konkluzji dalszych nie wysuwam by nie budzić kontrowersji. Miałem innych faworytów
No cóź. We mnie niewiele wywołał, a konkluzji dalszych nie wysuwam by nie budzić kontrowersji. Miałem innych faworytów
C-F-K - forever
Dziękuję za cynk. Cieszę się bardzo i dziękuję za oddane głosy.
Nie usuwałam go, bo nawet nie wiem jak się usuwa. A propo, jak się usuwa zdjecia z imageshack jesli się wyjdzie i nie zapisze tej strony na której załadunek trwał?
Nie mam doświadczenia z imageshack, ale z tego co widzę, jak wejdziesz na swoje konto, wyświetlają się ikonki twoich plików. Po prawej stronie jest pięć presetów malutkich i blisko siebie. Drugi od góry "image datails" wyświetla twój plik, a trzeci go kasuje. Może kliknęłaś zbyt blisko delete?
C-F-K - forever
Ja tam nawet nie mam swojego konta, więc nie wiem jak niby miałam usunąć, hmmm. No nic, dziękuję za odpowiedź. Konto będę musiała sobie założyć w końcu.
Jeśli pozwolilicie wkleję mojego krokusika post factum, poza battlem, ale tematycznie pasuje
Wspomnienie wiosny, Hallsberg 2008 (Eos5D, 70mm, f/3.2, 1/800s, ISO-50)
C-F-K - forever
Bardzo ładne! Światło, kompozycja, kolor - podoba mi się. szkoda, że nie było w battlu - zagłosowałabym![]()