Pokaż wyniki od 1 do 10 z 98

Wątek: [battle] Wiosna, wiosna nadchodzi!

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lemina Zobacz posta
    Z chęcią bym z domu się wyrwała, ale jednak mieszkam te kilka kilometrów dalej...
    Kilka kilometrów... Purda? Stawiguda?

[QUOTE]Biedactwo. [QUOTE]

Nie całkiem, bardzo lubię się włóczyć z aparatem..

Przyjedź do mnie - truskawki mam na balkonie, geranium i stokrotki, może też coś się w innych doniczkach wykluje
    Truskawki na balkonie?
    Leminka! Ja tak lubię truskawki, że potafię na deser małą działeczkę załatwić, nie uchowałabyś. Za to mam przyjaciół na wsi, którzy mają całe poletko truskawek w sadzie. Ty przyjedź, nie będziemy z nich wychodzić caly dzień. A jeszcze obok rośnie olbrzymia czereśnia, na której nawet zdrzemnąć się można...

albo zorganizujmy nową bitwę pod tytułem "Czyżby wiosna już przyszła?"
    Mi to inny pomysł chodzi po głowie - zorganizować babskiego battla o jakimś bardziej abstrakcyjnym temacie... Podoba Ci się pomysł?

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Kilka kilometrów... Purda? Stawiguda?
    Nie, Buelach Ewentualnie Ełk, jak jestem u rodziny

Nie całkiem, bardzo lubię się włóczyć z aparatem..
    To nie żal mi Ciebie w takim układzie Ja bym się powłóczyła - magnolie zaczęły kwitnąć i w ogóle się zazielenia, ale trochę nie mam kiedy, poza tym z moimi kompanami jakoś nie widzę długie włoczenia się póki co Może później....

Truskawki na balkonie?
    Niom, dzieciakom posadziłam, coby poznały prawdziwy smak truskawek

Leminka! Ja tak lubię truskawki, że potafię na deser małą działeczkę załatwić, nie uchowałabyś. Za to mam przyjaciół na wsi, którzy mają całe poletko truskawek w sadzie. Ty przyjedź, nie będziemy z nich wychodzić caly dzień. A jeszcze obok rośnie olbrzymia czereśnia, na której nawet zdrzemnąć się można...
    To nie zapraszam na truskawki, bo ja mam marnych kilka krzaczków. I tak pewnie w tym roku może kilka owoców będzie, ale nie licze na jakiś obfity zbiór....

Mi to inny pomysł chodzi po głowie - zorganizować babskiego battla o jakimś bardziej abstrakcyjnym temacie... Podoba Ci się pomysł?
    Pomysł mi się podoba, ale jak panowie na niecgo zareagują? Nie będą twierdzili, że to dyskryminacja? No i jaki temat i ile pań by się dopisało

Uprawnienia umieszczania postów