Gratuluje Lemino, bardzo ładny wynik
A co do Twojej stokrotki - myślałam, że to gerbera
Gdzie takie rosną?
Gratuluje Lemino, bardzo ładny wynik
A co do Twojej stokrotki - myślałam, że to gerbera
Gdzie takie rosną?
1 konkurs i ex aequo 1 miejsceWielkie dzięki za głosy oddane na roztopionego bałwana. Bardzo mi przyjemnie. A specjalne podziękowania dla Ewy
![]()
Moj las się jeszcze mniej trzymał, gdybym nie wykadrowała śniegu, który leżał u podnóża drzew - można by je nazwać "Zima nie chce odejść"
Wierzę - podziwiam!Zaręczam, że stokrotka![]()
Hmmm... Wygląda jak moje blokowisko w Olsztynie na Jarotach...
Jak tak - wpadnij wieczorkiem na kawę
A swoją drogą - to ja narobiłam kilometrów w poszukiwaniu wiosny, unurałam się w bagnie, w nastepny weekend w gumakach przyniosłam kilo błota do domu, a ta se wyszła na balkon i .... omal nie wygrała! Nie ma sprawiedliwości na tym świecie!
Nie ma!
![]()
E tam - stokrotka. MOgłam też geranium zrobić, ale tylko zielone jest ;-) I bardziej pod śniegiem było...
Z chęcią bym z domu się wyrwała, ale jednak mieszkam te kilka kilometrów dalej...
Biedactwo. Przyjedź do mnie - truskawki mam na balkonie, geranium i stokrotki, może też coś się w innych doniczkach wykluje, albo zorganizujmy nową bitwę pod tytułem "Czyżby wiosna już przyszła?"
Poza tym do tego omal to zabrakło ładnych pary głosów. Więc nie takie znowu omal. Niemniej cieszę się, że znaleźli się tacy, którym fotka się spodobała i którzy zagłosowali na nią(wiem, próżność przeze mnie przemawia
)
Kilka kilometrów... Purda? Stawiguda?![]()
[QUOTE]Biedactwo. [QUOTE]
Nie całkiem, bardzo lubię się włóczyć z aparatem..
Truskawki na balkonie?Przyjedź do mnie - truskawki mam na balkonie, geranium i stokrotki, może też coś się w innych doniczkach wykluje![]()
Leminka! Ja tak lubię truskawki, że potafię na deser małą działeczkę załatwić, nie uchowałabyś. Za to mam przyjaciół na wsi, którzy mają całe poletko truskawek w sadzie. Ty przyjedź, nie będziemy z nich wychodzić caly dzień. A jeszcze obok rośnie olbrzymia czereśnia, na której nawet zdrzemnąć się można...
Mi to inny pomysł chodzi po głowie - zorganizować babskiego battla o jakimś bardziej abstrakcyjnym temacie... Podoba Ci się pomysł?albo zorganizujmy nową bitwę pod tytułem "Czyżby wiosna już przyszła?"![]()
Nie, BuelachEwentualnie Ełk, jak jestem u rodziny
To nie żal mi Ciebie w takim układzieJa bym się powłóczyła - magnolie zaczęły kwitnąć i w ogóle się zazielenia, ale trochę nie mam kiedy, poza tym z moimi kompanami jakoś nie widzę długie włoczenia się póki co
Może później....
Niom, dzieciakom posadziłam, coby poznały prawdziwy smak truskawek
To nie zapraszam na truskawki, bo ja mam marnych kilka krzaczków. I tak pewnie w tym roku może kilka owoców będzie, ale nie licze na jakiś obfity zbiór....
Pomysł mi się podoba, ale jak panowie na niecgo zareagują? Nie będą twierdzili, że to dyskryminacja? No i jaki temat i ile pań by się dopisało![]()
Myślę. Ty też myśl - może razem coś wyklujemy
A dyskryminacja? E tam, jak będą bardzo chceli się dopiszą, najwyżej babski będzie z powodu babskiego wymyslenia i ujęcia tematu..
Myśl Leminka! Ważne żeby nie było dosłownie.
Ja tam glosowalem na balwanka wlasnie (tego juz dosc niekompletnego). I co z tego ze technicznie lezy jak dlugi (moze dlatego ze sie roztopil wlasnie?) skoro jest zabawny i idealnie wkomponowany w temat battlaW kazdym razie gratuluje wszystkim uczestnikom a tym bardziej obu zwyciezca.
czy zauważyliście, że wiosnę wcześniej widać w mieście niż na wsi i na polach?
(oczywiście mam na myśli florę)