Pokaż wyniki od 1 do 10 z 98

Wątek: [battle] Wiosna, wiosna nadchodzi!

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar Hellfire
    Miasto
    Koniaków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Hellfire - decyzja! Przedłużasz termin o tydzień, czy każdy pokazuje taka wiosnę jaką ma, choćby to był sam śnieg? Czy obowiązuje wymiar 800px na długim boku i max 200 kB, czy niekoniecznie?
    Termin do dzisiaj, bez przedłużania. A co do wagi i rozmiaru to precyzuje to regulamin.

andrea0
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hellfire Zobacz posta
    Termin do dzisiaj, bez przedłużania. A co do wagi i rozmiaru to precyzuje to regulamin.
    Hm...Pierwszy raz biorę udział w takiej zabawie i może faktycznie mój żółty dziób przeszkadza, ale jakbym się nie wysilał i nie wyginał to w regulaminie nie mogę znaleźć info na temat wagi zdjęć - jedynie rozmiar w pikselach jest podany..??:
    W sumie co do sprecyzowania ilości prac jakie można wysłać, też nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi..

Z racji debiutu proszę o wyrozumiałość oraz jednoznaczne i konkretne podanie wagi oraz ilości fotek do battle (albo linka poświadczającego moją ślepotę )

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrea0 Zobacz posta
    ... ale jakbym się nie wysilał i nie wyginał to w regulaminie nie mogę znaleźć info na temat wagi zdjęć - jedynie rozmiar w pikselach jest podany..??:
    W sumie co do sprecyzowania ilości prac jakie można wysłać, też nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi..

Z racji debiutu proszę o wyrozumiałość oraz jednoznaczne i konkretne podanie wagi oraz ilości fotek do battle (albo linka poświadczającego moją ślepotę )

Pozdrawiam

http://canon-board.info/announcement.php?f=40&a=11
    ..takiego linka dostałem od hellfire'a
    C-F-K - forever

andrea0
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    http://canon-board.info/announcement.php?f=40&a=11
    ..takiego linka dostałem od hellfire'a
    Dzięki Mellan
    aczkolwiek właśnie treść tego linka mam już w małym palcu- tyle razy go przeczytałem aby, bezskutecznie, odnaleźć wskazówkę dot. rozmiaru "bajtowego" plików...

Podobnie z ilością-tu wertowałem tematu treść..
    I tak to mój 1 raz a czasu niewiele więc zapuszczę tylko jedno i niech tam..

Uprawnienia umieszczania postów