Pokaż wyniki od 1 do 10 z 98

Wątek: [battle] Wiosna, wiosna nadchodzi!

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cóż, zdarza się. Nie podchodziłem do tego zbyt serio, a i czasu miałem niewiele. Tam gdzie mieszkam wiosna jeszcze wtedy nie nadeszła, miałem chęć uplować ją w Oslo, ale tam było jeszcze okropniej. Kilka fotek strzeliłem oczekując na przesiadkę jadąc tam właśnie. Zastanawiałem się czy nie wysłać takiego ślicznego krokusa, ale raz że trochę żółć była przepalona,a dwa że zwyczajnie nie jestem entuzjastą takich fotek i byłem pewny takiej fotki w batlu, nie pomyliłem się.
    Pozdrawiam
    C-F-K - forever

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mellan Zobacz posta
    Cóż, zdarza się. Nie podchodziłem do tego zbyt serio, a i czasu miałem niewiele. Tam gdzie mieszkam wiosna jeszcze wtedy nie nadeszła, miałem chęć uplować ją w Oslo, ale tam było jeszcze okropniej. Kilka fotek strzeliłem oczekując na przesiadkę jadąc tam właśnie.
    To tropiłeś tę wiosnę podobnie jak ja. Tez miałam problem, bo nigdzie jej nie było. I wygląda na to, że u Ciebie na Północy jednak przyszła, bo przynajmniej jakieś kwiatki znalazłeś - ja tylko miejsce w lesie wolne od śniegu

Zastanawiałem się czy nie wysłać takiego ślicznego krokusa, ale raz że trochę żółć była przepalona,a dwa że zwyczajnie nie jestem entuzjastą takich fotek i byłem pewny takiej fotki w batlu, nie pomyliłem się.
    Pozdrawiam
    Krokusy to piękne kwiatki, ale nie tak łatwo je pięknie sfotografować...

Uprawnienia umieszczania postów