Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Płd. Anglia, Płn. Francja plener, klify...?

Domyślnie Płd. Anglia, Płn. Francja plener, klify...?

Czy wśród forumowiczów byłby ktoś chętny na wyjazd do południowej Anglii na klify? W grę wchodzić też może północna Francja.

To luźny pomysł. Sam nie wiem gdzie dokładnie i kiedy. Myślałem o połowie kwietnia najpóźniej. Na jakieś 5 dni. Maksymalnie 3-4 osoby. Jeden samochód lub samolotem. Fotki brzegu, klasyczne pejzaże wybrzeża. Byle tanio...

Piszcie, może się zgadamy....

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Franca dla mnie OK do Paryzewa mam jakies 450km i proporcjonalnie do Calais i tego typu klimatow, wiec poniekad w zasiegu rzutu beretem

na Brytanie sie nie pisze, przynajmniej jako kierowca, chyba ze zaczna tam jezdzic jak ludzie po prawej stronie

potencjalnie mnie licz, chociaz moze niekoniecznie w pelnym wymiarze 5-dniowym.
    www albo tez flickr

Domyślnie

Akustyk - z tą Francją to jakoś nie jestem przekonany. Natomiast moje plany krystalizują sie w kierunku Walii. Przede wszystkim ze wzgledów finansowych , bo lot powrotny z Gdanska do Cardiff obecnie kosztuje 214zl
    chcialbym zobaczyc ten region Pembrokeshire: http://www.visitpembrokeshire.com/
    , a szczegolowo okolice Green Bridge of Wales: http://www.ukattraction.com/south-wa...e-of-wales.htm

Ew. gdzie na około jeszcze.

ale na razie to plany bardzo niezaawansowane.

Domyślnie

Witam jestem zainteresowany wyjazdem.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Może jak nie Walia to fiordy w Norwegii?
    Ostatnio edytowane przez Jano ; 18-03-2008 o 20:34 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jano Zobacz posta
    Witam jestem zainteresowany wyjazdem.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Może jak nie Walia to fiordy w Norwegii?
    Norwegia jest bardzo droga, ale z 3miasta mamy dobry dojazd (noc na promie), rano jesteśmy w szwecji, potem jedziemy.

Jak Norwegia to bym się pisał, mam duże kombi w którym można się przespać a i kolegę iczka też znam :-)

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

no jakby cos to Norwegie tez mozemy obczaic. jesli trasa przejazdu bylaby prze Goteborg to ja jakos dotre, bo prom potencjalnie moge z Kiel zlapac a do Kiel jakos sie autem dotluke.

dla obnizenia kosztow wyjazdu wypadaloby konserw tyrolskich nabrac, bo na miejscu jesc to samobojstwo dla karty kredytowej. tam nawet Szwajcarzy narzekaja, ze drogo
    www albo tez flickr

Domyślnie

Widzę, że temat Norwegii chwycił. Bardzo się cieszę bo od roku o tym myślałem ale samemu nie miałem odwagi się wybrać. Jestem zainteresowany na 100% i piszę się na kombi. Moim problemem jest tylko to że z pracy mogę mięć wolne tylko między 20 a 30-stym każdego miesiąca.

pozdrawiam

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jano Zobacz posta
    Widzę, że temat Norwegii chwycił. Bardzo się cieszę bo od roku o tym myślałem ale samemu nie miałem odwagi się wybrać. Jestem zainteresowany na 100% i piszę się na kombi. Moim problemem jest tylko to że z pracy mogę mięć wolne tylko między 20 a 30-stym każdego miesiąca.

pozdrawiam
    Tylko, że do Norwegi w kwietniu może być jeszcze ciut za zimno.
    Końcówka maja będzie OK. Będzie już zielono, dosyć ciepło, wystarczająco dużo czasu aby zaklepać sobie urlop.
    Piotrze, co Ty na to ?

Uzależniony Awatar Chris_11
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja bardzo poważnie myślę o południu Anglii, Dover i klifach, dlatego pisałbym się na tą lokalizację.
    Nieważne, czym... Ważne, jak...

Foto-Blog

Uprawnienia umieszczania postów