A mnie sie Twoj glos nie podoba. Obrazasz innych i prowokujesz. I to zupelnie bezsensownie. Kubek odpowiedzial i jest OK, a Ty szukasz zaczepki. Wyluzuj albo..... kup sobie nikonaZamieszczone przez Kubaman
![]()
A mnie sie Twoj glos nie podoba. Obrazasz innych i prowokujesz. I to zupelnie bezsensownie. Kubek odpowiedzial i jest OK, a Ty szukasz zaczepki. Wyluzuj albo..... kup sobie nikonaZamieszczone przez Kubaman
![]()
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Chyba ci się coś pomyliło kolego![]()
Nie chcę tego komentować, ale przynajmniej podaruj sobie ataki na moją osobę. Jeśli ktoś z nas musi wyluzować, to właśnie ty.
Kim ty jesteś, żeby tutaj rządzić i dzielić? Ja ci nigdy prawa do wypowiedzi nie odbierałem choć nieraz miałbym może i nawet ochotę. Trochę kultury proszę. Koniec.
Zamieszczone przez Kubaman
Wiesz co? W psychologii taka postawa nazywa sie projekcją...![]()
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
krecio daruj sobie. Zdenerwowałem się, bo nie miałeś żadnych powodów żeby na mnie naskakiwać. No chyba że sam uważasz się za trolla, ale to twój problem. Kiedy inni piszą bałamutne bzdury i podsycają niezdrowe zachowania jakoś twoja szlachetność się nia ujawnia, dopiero w moim skromnym przypadku (w dodatku nie adresowana do ciebie i z przymrużeniem oka). Proszę, jeśli masz coś do dodania to na PW. Pozdrawiam.Zamieszczone przez krecio