A mnie sie Twoj glos nie podoba. Obrazasz innych i prowokujesz. I to zupelnie bezsensownie. Kubek odpowiedzial i jest OK, a Ty szukasz zaczepki. Wyluzuj albo..... kup sobie nikonaZamieszczone przez Kubaman
![]()
A mnie sie Twoj glos nie podoba. Obrazasz innych i prowokujesz. I to zupelnie bezsensownie. Kubek odpowiedzial i jest OK, a Ty szukasz zaczepki. Wyluzuj albo..... kup sobie nikonaZamieszczone przez Kubaman
![]()
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Chyba ci się coś pomyliło kolego![]()
Nie chcę tego komentować, ale przynajmniej podaruj sobie ataki na moją osobę. Jeśli ktoś z nas musi wyluzować, to właśnie ty.
Kim ty jesteś, żeby tutaj rządzić i dzielić? Ja ci nigdy prawa do wypowiedzi nie odbierałem choć nieraz miałbym może i nawet ochotę. Trochę kultury proszę. Koniec.
Zajrzyj sobie na grupe dyskusyjna :Zamieszczone przez krecio
http://groups.google.pl/groups?hl=pl...racjaszumofonu
to co zauważył KUBEK jest faktem.....ale nie dotyczy to wszystkich egzemplarzy EOS350D i EOS20D....
fakty sa takie na 10 EOS20D ok 3 maja problemy z ostrościa....
a na EOS350D ponad połowa
To jest inf. nieoficjalna od serwisanta z Berlina gdzie zawoziłem 2 350 uszkodzone
On powiedział że to kwestia regulacji ( podobno pracachłonna )
Według mnie najlepiej wade widać na Tele i Macro
Pozdrawiam
Dlatego trzeba kupować wyłącznie obiektywy optymalizowane do dslr. Czy ktos na tym forum mial kiedys problem z FF / BF na takim obiektywie? Kilka dni temu odebralem Sigme 18-50 2,8, różnica pomiędzy kitem jest kolosalna. Zadnych wad w AF nie stwierdziłem (na dlugim koncu szczegolnie) a wszystko do tej pory robilem przy pelnej dziurze. Nastepne szklo tez bedzie "cyfrowe".
Zamieszczone przez Kubaman
Wiesz co? W psychologii taka postawa nazywa sie projekcją...![]()
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
no i właśnie o to mi chodzi. Jeśli ktoś ogłasza na forum swoje osądy musi odnosić się do konkretnych przypadków. Generalizowanie to wada ignorantów (i trolli). Sam zastanawiam się czy nie kupić żonie 350D (a ja miałbym drugie body just in caseZamieszczone przez toni
). Jeśli to zrobię to zgodnie z myślą przewodnią kubka - tak jak zwykle pomacam zamnim kupię (lub ktoś za mnie pomaca).
Ostatnio edytowane przez Kubaman ; 10-05-2005 o 22:18
krecio daruj sobie. Zdenerwowałem się, bo nie miałeś żadnych powodów żeby na mnie naskakiwać. No chyba że sam uważasz się za trolla, ale to twój problem. Kiedy inni piszą bałamutne bzdury i podsycają niezdrowe zachowania jakoś twoja szlachetność się nia ujawnia, dopiero w moim skromnym przypadku (w dodatku nie adresowana do ciebie i z przymrużeniem oka). Proszę, jeśli masz coś do dodania to na PW. Pozdrawiam.Zamieszczone przez krecio