Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Portrait Professional

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Zawsze przecież można połączyć uzyskany efekt z oryginałem w PS przy użyciu maski aby miejscowo zmniejszyć "plastikowość".
    Lepiej... zawsze można użyć innnego presetu albo ręcznie poustawiać kupę suwaczków w tym programie by zmniejszyć efekt plastikowości.
    Kolega z przykładem powyżej przegiął troszkę... chyba użył 'glamour-more sculpting' albo coś w ten deseń, podczas gdy ja zazwyczaj daję 'subtle' .

Łukasz_M
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Lepiej... zawsze można użyć innnego presetu albo ręcznie poustawiać kupę suwaczków w tym programie by zmniejszyć efekt plastikowości.
    Kolega z przykładem powyżej przegiął troszkę... chyba użył 'glamour-more sculpting' albo coś w ten deseń, podczas gdy ja zazwyczaj daję 'subtle' .
    Krotko się bawię tym programikiem, ale ostatnio zaczynam od wszystkich suwaczkow na 0, a potem już sobię rzeźbię. Tak też było i w tym wypadku. To jest zresztą czysto przykładowo-na szybko, bez zbędnych ceregieli. Może trochę ta winieta za mocna i dlatego tak wyszło? Albo za mało czoło rozjaśniłem po maskowaniu? Z resztą, chodzi chyba o samo działanie tego sofciku, co wydaje mi się mniej więcej widać.

Uprawnienia umieszczania postów