Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Torba Nova 5AW-opinie,recenzja

Domyślnie

gacek troche przesadziles, uzywam na codzien 4 i nie narzekam, bardzo przyjemna, wpakujesz do niej body+grip + C17-40, lampe, 70-200/4 i nie powiem zeby byla jakos za ciezka, biegalem z takim zestawem calymi dniami i bylo OK
    Wojna to choroba psychiczna rozprzestrzeniajaca sie jak epidemia
    Strach nie ma sensu, Stary Ojciec już dawno napisał księgę twojego życia
    Jak długo można patrzeć na teściową z przymrużeniem oka?
    -aż się muszka zgra ze szczerbinką...

www.echoart.pl

kieplinek
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gacek Zobacz posta
    Nie jest możliwe. Jest po prostu z a d u ż a. Miałem Novą3, już ona była MOCNO niewygodna. 4 i 5 nadają się świetnie jako magazyn albo do samochodu, ale nie do noszenia. Jak to słusznie konkurencja jedynych słusznych zauważa: nie wystarczy, żeby sprzęt pasował do torby, torba musi też pasować do użytkownika
    ja na co dzień używam 5 i nie jest ona jakoś za dużo za duża... wejdzie sprzętu sporo i jakieś piwo jak jest potrzebne :0

Bywalec Awatar gacek
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie tyle o ciężar chodzi, co o układ. No cóż, może po prostu więksi jesteście :P
    Szkła: 10-22 + Σ 17-70 + Σ 50/1.4 + 100 macro + takie tam
    Dodatki: 400D + grip + 580EX II + takie tam

Puzzle Canona: 50/1.8, 3 kawałki, od lat 6.

Początki nałogu Awatar stratus
    Miasto
    Warszawa/Ochota czasem Hajnówka:)))

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anna12_03 Zobacz posta
    Witajcie
    Czy moglibyście opisać torbe Lowepro Nova 5AW.
    Jak sprawa wygląda z materialem, sztywnością czy jest pojemna i co w niej mieścicie ?
    Czy jest możliwe chodzenie w niej na codzień po mieście?
    Co można zmieścić w kieszenie w/w torby.
    I tak ogólnie jak Wam się użytkuje Novą 5AW czy jesteście zadowoleni z zakupu?
    Pozdrawiam
    Łatwiej jest się ujawnić skąd się jest a na pewno ktoś się znajdzie aby zaprezentować posiadaną torbę - ja posiadam jak w podpisie i każdej używam do innych celów - nie da się mieć jednej i obskoczyć wszystkiego, na ten przykład w górach będzie z nią niezbyt wygodnie. Pytanie było o miasto - można śmiało ale wygodniej może być z plecakiem. Torba to raczej śluby, wesela i inne imprezy rodzinne. Takie jest moje zdanie. Moje klamoty z podpisu wchodzą wszystkie poza 100-400 i statywem.

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Witajcie
    Serdeczne dzięki za przydatne opinie w wyborze torby.
    Pomacalam i rzeczywiście jest spora ale jest to zaleta ponieważ wszystko co mam to do niej się mieści.
    Rozmawialam ze sprzedawcą i dal mi do zobaczenia i pomacania torbe Lowepro Compact AW .
    Torba świetna ,wykonanie perfekcyjne w stosunku do Nova 5AW,solidniejsze przegródki ,troszke szersza,wielkość podobna do Novej.Cena o pare stówek więcej( ale to nie ma znaczenia -trudno oszczędzać jak się ma sprzęt za spore $ ).Nie ma klapy i to mnie trochę zdziwilo ponieważ wszystkie torby jakie mialam i widzialam zawsze ją mialy. Czy jest to problem ?
    Czy mieliście do czynienia z tą torbą "Compact AW" ?
    Jeśli tak to jeszcze raz poproszę o opinie na jej temat czy jest poręczna ,jak się sprawdza w codziennym użytkowaniu czy zauważyliście jakieś mankamenty.
    Dzięki i pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów