Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: [adamtg] Freestyle na śniegu

Widok wątkowy

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Kasprzak Zobacz posta
    po 3. Te bardziej do mnie trafiają: http://adam.chrabaszcz.pl/ - koleś jest z tego forum, ale nie chce mi się*go szukać (pozdro btw )
    dzieki dzieki to ja pozdro wzajemnie i btw. dobry wyglad bloga! niczym blogi blizniaki

a co do zdjec tutaj pokazanych, to przedewszystkim pracuj nad kadrem. istotne jest ujecie przeszkody i tego co rider/riderka robi. ja osobiscie nie lubie krzywych kadrow i prostuje do pionu zdjecia. co do lamp, to akurat na tych zawodach dalo sie wyciagnac dobre czasy bez lampy. lampa oczywiscie pomaga, ale trzeba sie zdecydowac czy mrozimy ruch lampa, czy czasem. przy takiej pogodzie praca na jednej lampie, to pomylka, bo zmrozimy tylko jedna strone ridera przy drugiej rozmazanej, wiec albo dwie lampy, albo bez
    staraj sie tez pilnowac, zeby kadry byly pelne i skonczone (takie moje pojecia). na twoich widac, albo uciety but, albo ucieta osobe do polowy, albo niepelna przeszkode. to calosciowo psuje efekt. i cropy z kims w powietrzu bez odniesienia do wysokosci tez raczej sa niepozadane.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez maxbmx Zobacz posta
    Typowe zdjęcia jak z gazety wyborczej :-)

http://vimo.pl/snowboard/freestylowy...t-fotorelacja/
    hehe odezwal sie ten, ktorego zdjecie bylo zdjeciem dnia na gazeta.pl
    ale ralacje na vimo.pl polecam z czystym sumieniem!
    Ostatnio edytowane przez merger ; 17-03-2008 o 20:51 Powód: Automerged Doublepost
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Uprawnienia umieszczania postów