Nie mówiłem przecież, że kto pierwszy, ten lepszyTylko im więcej zgłoszeń tym trudniej będzie wybrać 10 osób.. Do niedzieli zbieram zgłoszenia a potem sporządzę jakąś listę główną i rezerwową.
Nie mówiłem przecież, że kto pierwszy, ten lepszyTylko im więcej zgłoszeń tym trudniej będzie wybrać 10 osób.. Do niedzieli zbieram zgłoszenia a potem sporządzę jakąś listę główną i rezerwową.
O obiektywach wiem prawie wszystko
elo tomajczyzby znow wspolny plenerek ?
![]()
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
@Cichy
dostałeś moja propozycje na PW ?
ta wizażystka jest już po sesjach zdjęciowych
Dostałem wszystkie zgłoszenia na @ i PW.
Dla Waszej wiadomości jest ich ok 30, znak to więc, że jest zapotrzebowanie na podobne akcje w Poznaniu i z pewnością to nie ostatni tego typu plenerek jaki organizuję (obiecuję, że następny będzie już bardziej w kategorii "open").
W plenerze będą uczestniczyły również 4 urocze fotomodelki oraz wizażystka.
Na razie roboczo:
termin: 13 kwietnia (niedziela)
lokalizacja i godzina: szczegóły już korespondencyjnie i telefonicznie
Uczestnicy (proszę , nie pytajcie o kryteria doboru, w większości są to osoby zaufane, które znam z poprzednich poznańskich spotkań):
1. Ja, czyli Kuba Cichocki
2. Andrzej Mielcarek (perqsista)
3. Marcin Melanowicz (Fotobern)
4. Tomek G. (LEC)
5. Maciek (MXW)
6. Monika Bryłkowska
7. Watson
8. Marek Hoffman (Hofi66)
9. Jacek Reformat (kolega Hofiego)
10. Jakub Zając (StudioA2)
11. ArtMoon
Czyli w sumie 10 chłopa i 6 kobiet jeśli chodzi o uczestników.
Resztę wrzucam w rezerwę (jeśli ktoś z powyższej listy będzie wiedział, że nie będzie mógł się spotkać z nami, proszę o wcześniejszy kontakt, bym mógł zorganizować zastępstwo, chętnych jak widać jest sporo).
To chyba tyle, miejmy nadzieję, że pogoda dopisze i nie będzie konieczności zmieniania terminu.
Po plenerze sporządzę oddzielną galerię ze zdjęciami, każde zdjęcie będzie podpisane (autor, aparat, obiektyw, ustawienia). Najlepsze zdjęcia ukażą się w czasopiśmie "Lustrzanka".
To chyba tyle, resztę już załatwiamy na PW i mailowo.
O obiektywach wiem prawie wszystko
yeah! juz sie nie moge doczekac. Byle pogoda dopisala.
EOS 50D +BG-E2N+ EFS 17-85 IS | EF 50mm 1.8 II | CF8GB U4| LPro: Nova180AW
Fuck, dopiero zauważyłem wątek. Wysłałem pm, ale widzę, że po ptokach
No cóż...
nie pekaj, ja wyslalem pm'a ale widac jestem mniej zaufany niz inni![]()
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
no Panowie bez przesady, organizator ma prawo chyba stosowac wlasne kryteria wyboru
EOS 50D +BG-E2N+ EFS 17-85 IS | EF 50mm 1.8 II | CF8GB U4| LPro: Nova180AW