Proponuję skansen w Lednogórze - fajne tereny, stare chaty, wiatraki, jezioro, wyspa i inne. http://www.lednicamuzeum.pl/_php/index.php?go=oledry
Cichy - wysłałem maila do Ciebie.
Proponuję skansen w Lednogórze - fajne tereny, stare chaty, wiatraki, jezioro, wyspa i inne. http://www.lednicamuzeum.pl/_php/index.php?go=oledry
Cichy - wysłałem maila do Ciebie.
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
Lepiej w Poznaniu lub najbliższej okolicy, żeby nie było problemu z dojazdem.
Nasuwa mi się na myśl:
- Morasko
- Cytadela
- okolice Rynku
- Park Sołacki
O obiektywach wiem prawie wszystko
miejsce IMO uzależnione powinno byc od pogody
EOS 50D +BG-E2N+ EFS 17-85 IS | EF 50mm 1.8 II | CF8GB U4| LPro: Nova180AW
A dlaczego nie bierzecie pod uwagę Puszczykówka i okolic?? Albo Rogalina??
Co prawda nie wybieram się tam niestety z Wami bo trochę za daleko ale w wymienionych miejscach byłem już kilka razy i naprawdę mi się tam podoba :-)
A dojazd z Poznania jest przecież wyśmienity.
Sorki, że się wtrącam ale myślę że miejsca naprawdę fajne.
Cholercia bede w Posen weekend wczesniejA w ten akurat jade do Wrocka
![]()
Skasowali mi ;(
Mam wrażenie, że Poznań dla bądź co bądź w przeważającej części plenerowiczów-poznaniaków będzie o tyle dobry, że będzie można np wyjść wcześniej jeśli potrzebabez konieczności przebijania się pół godziny z rogalina do Starołęki, a stamtąd do cywilizacji.![]()
OK, mam już właściwie chyba wystarczająco chętnych, oczywiście można się jeszcze zgłaszać, ale będzie potem problem z selekcjąI tak będę miał problem, a wykraczać poza wyznaczoną liczbę uczestników nie chciałbym ze względu na dobro sprzętu..
Na plenerze będą 4 sympatyczne fotomodelki, brakuje mi jeszcze wizażystki, ale czasu jeszcze sporo.
Osobiście jeśli chodzi o lokalizację odpowiada mi Sołacz, ze względu na to, że będziemy przecież też fotografować ptaszki (teleobiektywy), a i portret można tam ładny zrobić.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Sołacz? Trudno o wygodniejszą lokalizację, 10 minut od chaty...
Ten plener coraz bardziej mi się podoba![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Kurcze...dopiero teraz zobaczyłem ten temat na CB...wysłałem co prawda maila do Cichego...ale zobaczymy...mam nadzieję, że da radę.
Pozdro
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny