"toooo jest Pooolska, mieszkaaam w Poooolsce" - tu przewaznie nigdy nie pokrywa sie to - jak powinno byc - z tym - jak jest.Zamieszczone przez Ted
Zwrocic? Czyli po prostu odeslac? Nie ma jakis dodatkowych ograniczen?
"toooo jest Pooolska, mieszkaaam w Poooolsce" - tu przewaznie nigdy nie pokrywa sie to - jak powinno byc - z tym - jak jest.Zamieszczone przez Ted
Zwrocic? Czyli po prostu odeslac? Nie ma jakis dodatkowych ograniczen?
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
To nie jest kieszenZamieszczone przez aquamark
. To dodatkowa warstwa materialu - izoluje i zabezpiecza, tak bys mogl bez obaw stawiac torbe np na mokrej ziemi.
A ze jak sie uprzesz to cos tam wcisniesz to juz tylko dowod na powiedzonko "Polak potrafi" 8)
Odnosnie pokrowca na statyw to szukaj raczej u producenta statywu a nie toreb - pokrowce musza byc dopasowane do konkretnych statywow.
Ja mam taki jeden z Manfrotto fajny i miesci mi sie w nim to co w podpisie (statyw i jedna z glowic do wyboru - dwoch na raz tam nie wcisne).
wszystko opisane jest na http://www.federacja-konsumentow.org...article&sid=31Zamieszczone przez eternus
pozdrawiam
Dzieki za ten link - ciekawe rzeczy. Tylko nie jest opisane kto ponosi koszty transportu. Bo jesli w jedna strone sklep (badz w obie), to bylby to sposob na rozwalenie konkurencji - zamawiasz u niej 100 rzeczy, a potem oddajasz :/
Jak sie wczytac w te regulacje, to sprzedawcy maja ciezki zywot.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)