Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: aparat do 650 zł

mrpawcio
    Guest

Domyślnie aparat do 650 zł

Witam wszystkich! Zwracam się do Was z prośbą o polecenie mi aparatu kompaktowego, który byłby swego rodzaju uzupełnieniem lustrzanki. Nie zawsze chce mi się zabierać obiektywy i wielki aparat, czasami potrzebny jest taki jakiś mniejszy, poręczniejszy:smile: Rozglądałem się głównie wśród Canonów, bo wydaje mi się, że w tej kategorii cenowej są najlepsze. Zależy mi na dosyć na dobrej jakości zdjęć i na tym żeby można było coś niecoś poustawiać a nie działać tylko na AUTO. Kwota do 650z za sam aparat, bez kart, baterii itp. Prosiłbym nie pisać postów w stylu: dozbieraj 500zł kup sobie S5. Jaki aparat polecacie?

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

W sumie też dołącze się do pytania.. Mam zrobić komuś prezent, a w kompaktach raczej nie siedze :P

Początki nałogu Awatar Juriko

Domyślnie

Canon PowerShot A720 IS mieści się w tej granicy cenowej i jest wart zainteresowania. Jest w nim co ustawiać, a z softem CHDK, brakuje mu tylko...matrycy CMOS. Może już niedługo Canon i w kompaktach takie będzie umieszczał.

mrpawcio
    Guest

Domyślnie

Właśnie nad nim myślałem, tylko nie chciałem się ujawniać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrpawcio Zobacz posta
    Witam wszystkich! Zwracam się do Was z prośbą o polecenie mi aparatu kompaktowego, który byłby swego rodzaju uzupełnieniem lustrzanki.
    polcam ktorys z A6x0, np. A630 mozna jeszcze gdzieniedzie dostac za 699zl, pojawily sie takze tanio na allegro uzywane np a610 za 340, ktos tam je sprzedaje w ilosciach hurtowych, sa tez bardzo ciekawe i godne polecenia S80
    www.foto-action.pl
    Galerie zdjęć z wyścigów: WSMP DSMP WPP

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Juriko Zobacz posta
    Canon PowerShot A720 IS mieści się w tej granicy cenowej i jest wart zainteresowania.
    Potwierdzam i polecam. Zrobilem z niego prezent i przyznam ze sam sie nim bawilem dosc dugo. Zdjecia w plenerze mile zaskakuja.
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

mrpawcio
    Guest

Domyślnie

A coś od konkurencji? Nikon, Olympus, Sony?

Domyślnie

To jest forum szalikowcow Canona. Uwazaj o co pytasz, bo mozesz sie stac pragnieniem
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Uzależniony Awatar Aszu
    Miasto
    Bemowo

Domyślnie

Pooglądaj sobie CANON IXUS 75.
    http://sklep.fotojoker.pl/produkt.php?id=10326
    na ceneo możesz sobie poszukać wiarygodny sklep z niższą ceną.

Naprawdę ciekawy aparat.
    Ostatnio edytowane przez Aszu ; 11-03-2008 o 22:56
    //mj

st4lk3r
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VomitroN Zobacz posta
    Potwierdzam i polecam. Zrobilem z niego prezent i przyznam ze sam sie nim bawilem dosc dugo. Zdjecia w plenerze mile zaskakuja.
    I ja dolaczam sie do tej opinii
    Co prawda wzgledem 710 IS bardziej szumi, gorsze, chinskie wykonanie, ale jak na kompakt za 600 zl trzyma klase. Tanio mozna go bylo niedawno nabyc w ProLine
    Ale chyba zniknal stamtad...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów