Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Jak? ;-)

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek Zobacz posta
    bo jest dobrze użyty (-:
    W takim razie z efektem dragana jest tak samo jak z HDRem, duzo osob robi, malo kto robi dobrze

Cytat Zamieszczone przez gareth Zobacz posta
    Zgodnie z przedmowca, przeczytaj wątki o draganowych probach ;] praca na warstwach wielu + wiele razy +1, 2, 3 EV i w minus to samo ;] ps. Draganizer plugin suxx ;]
    Czytac czytalem, tutki tez ogladalem, ale nigdy nie widzialem tutoriala, gdzie na koncu dostawalbym zdjecie w takim stylu, jak to wklejone w pierwszym poscie, i pewnie dlatego nawet nie bylem w stanie tych wersji ze soba skojarzyc Dragan mi sie glownie kojarzyl z takimi mrocznymi portretami, to prawda, ale jak dla mnie plastikowymi, a to w/w zdjecie plastikowe imo nie jest
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków i okolice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    W takim razie z efektem dragana jest tak samo jak z HDRem, duzo osob robi, malo kto robi dobrze
    Czytac czytalem, tutki tez ogladalem, ale nigdy nie widzialem tutoriala, gdzie na koncu dostawalbym zdjecie w takim stylu, jak to wklejone w pierwszym poscie, i pewnie dlatego nawet nie bylem w stanie tych wersji ze soba skojarzyc Dragan mi sie glownie kojarzyl z takimi mrocznymi portretami, to prawda, ale jak dla mnie plastikowymi, a to w/w zdjecie plastikowe imo nie jest
    Zazwyczaj jak ktoś ma dobry warsztat to niechętnie zdradza jak to robi. A jeśli jest to juz unikatowe to tym bardziej, w końcu ta umiejętność to jego zarobek.
    C EOS 5D MK II C | EOS 40 D | T 28-75 f/2.8 | C 85 f/1.8 | C 70-200/4.0L | S 30/1.4 |S 50/1.4 | C 10-22 f/3.5-4.5 | C 580EX
    http://magix.digart.pl/

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magix Zobacz posta
    Zazwyczaj jak ktoś ma dobry warsztat to niechętnie zdradza jak to robi. A jeśli jest to juz unikatowe to tym bardziej, w końcu ta umiejętność to jego zarobek.
    To oczywiste, ale czasami ktos zdradzi np. jakis fragment obrobki, i samo to juz moze byc pomocne
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Domyślnie

bardzo dobrze zachowane rysy twarzy, przede wszystkim wyraziste, jak bedziecie wiedzieć coś wiecej, sam jestem ciekaw ??

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Autor napisal ze to glownie shadow-highlight i troche maskowania, innymi slowy mowiac mogl zrobic prawie wszystko
    Jezeli ktos jeszcze ma jakis sposob na uzyskanie takiego efektu i chce sie nim podzielic, to chetnie przeczytam
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Opierając się na tym co widziałem w tym tutorialu ala Dragan to wydaje mi się, że oczy są rozjaśnione, potem rozjaśniona twarz a same tylko zmarszczki przyciemnione na maksa no czyli zwiększony maksymalnie kontrast między zmarszczkami a resztą twarzy. To chyba tyle? Ale ja sie tam w sumie nei znam na tych wszystkich zabiegach PSowych... a szkoda :-(
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Uzależniony Awatar Przemek Białek
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

pewne zachowania stylu dragana zostały tam użyte: min
    - dodge i burn
    - hard sharpen
    - retouuh of light
    - dark viniete
    dobry sprzęt jeszcze lepszy fotograf tylko tyle potrzeba
    "galeria zdjęć artystycznych" www.bandit.digart.pl

Pełne uzależnienie Awatar schabu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

można też zamiast siedzenia dwóch dni w fotoszopie wcześniej ustawić dobrze lampy i mieć potem dużo mniej roboty. błysk w oku to blenda albo soft, ale oczywiście można zrobić to w fotoszopie - pędzel i malować
    Na której strefie chcesz dostać porannego tosta?

fotografia biznesowa

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów