Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Canon EOS 600 instrukcja obsługi

Mieszany widok

bonczak2
    Guest

Domyślnie Canon EOS 600 instrukcja obsługi

Witam! wszystkich użytkowników Forum jestem bonczak2 zakupiłem Canona EOS 600 i usilnie poszukuję do niego instrukcji obsługi może ktoś z szanownych kolegów mi pomoże o ile to możliwe to po polsku.Z góry dziękuję mój email harcerz@pino.pl serdecznie pozdrawiam bonczak2
    E0S 600 to ta sama wersja co EOS 630

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

bonczak2
    Guest

Domyślnie Instrukcja Canon Eos 600

Witam! serdecznie dziękuję Ci Łukaszu za podanie strony w internecie niestety wszystko jest nie po naszemu, i niewiele z tego zrozumię, nie mniej jednak lepsze to niż nic, - gdyby ktoś z uczestników forum miał instrukcję do tego aparatu po polsku to bardzo proszę o kontakt jeszcze raz dziękuję Łukaszowi pozdrawiam wszystkich bonczak2

Uzależniony Awatar bakulik
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bonczak2 Zobacz posta
    gdyby ktoś z uczestników forum miał instrukcję do tego aparatu po polsku to bardzo proszę o kontakt
    Nie sądzę, żeby istniała polska wersja tej instrukcji, no chyba że jakaś nieautoryzowana, ale nie spotkałem się z takową. W czasach, gdy ten aparat był produkowany, chyba w Polsce nie był dostępny w wolnym handlu.
    Pozdrawiam
    Łukasz Bakuła
    „Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bakulik Zobacz posta
    Nie sądzę, żeby istniała polska wersja tej instrukcji, no chyba że jakaś nieautoryzowana, ale nie spotkałem się z takową. W czasach, gdy ten aparat był produkowany, chyba w Polsce nie był dostępny w wolnym handlu.
    W komisach można było dostać - ja tak kupiłem 650-tkę ale polskiej instrukcji bym nie szukał - szkoda czasu .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów